​PuMa kohtaa LP Kangasalan Suomen Cupin puolivälierässä
Julkaistu: 26.11.2022 08.57

​PuMa kohtaa LP Kangasalan Suomen Cupin puolivälierässä

PuMa-Volleyn kotikentällä Helsingin Lehto Areenalla nähdään tähtiloistetta, kun PuMan vastustajaksi Suomen Cupin puolivälierässä saapuu sunnuntaina 11.12. klo 14.00 Mestaruusliigaa johtava LP Kangasala. PuMa lunasti paikkansa puolivälierään johtamalla naisten 1-sarjaa puhtaalla pelillä. Puolivälierän voittaja jatkaa cupin Final four -turnaukseen, joka pelataan tammikuussa.

LP Kangasalan rosterissa on useita naisten maajoukkuerinkiin kuuluvia pelaajia, kuten Netta Rekola, Emmi Jalonen ja Emmi Riikilä. Lisäksi joukkueessa nähdään sellaiset nuoremman sukupolven pelaajat, kuten Laura Laukkanen (KT, 2002) Neea-Maria Joki (H, 2004) ja Ida Pöllänen (YP, 2005), jotka ovat ikäluokkiensa ehdotonta kärkeä ja vahvasti murtautumassa naisten maajoukkueseen tulevina vuosina.

Lehdossa samalla myös Junnupäivä

PuMa järjestää ottelun yhteydessä PuMan Junnupäivän, jossa kaikilla lentisjunioreilla on mahdollista kokeilla lentistaitojaan erilaisilla toimintarasteilla. Rasteilla voi kisata pallon hallinnassa, ketteryysradalla, lyödä palloa pallotutkaan, kokeilla vastaanottaa pallotykin syöttöjä tai kokeilla hyppyulottuvuutta hyppymittariin. Junnupäivässä kuullaan myös lentishuippujen haastatteluja: haastateltavina on LP Kangasalan huippujen lisäksi Vantaa Ducksin pelaajia.

Junnupäivän toimintarastit alkavat klo 12.00 ja paikalla on myös buffa, jossa suolaista ja makeaa. Kaikilla junnupäivään osallistuvilla junioreilla on luonnollisesti vapaa pääsy klo 14 alkavaan PuMa – LP Kangasala -otteluun.

Liput otteluun maksavat 10 eur / 5 eur (opiskelijat, eläkeläiset), alle 16-v ilmaiseksi.