PuMa Volley on tilannut Suomen valmentajat ry:ltä kolme työpajaa valmennustyön tueksi. Ensimmäinen työpaja järjestetään keskiviikkona 8.5. klo 18-20.30 Viikin monitoimitalolla, Maakaari 3. Aiheena on Ihmislähtöinen valmentaminen.

Työpaja antaa eväitä kehittää omaa valmennusta kohti modernia tapaa valmentaa, saada käytännön työkaluja itselleen ja kehittää seurojen valmennustoimintaa yhdessä muiden seuran valmentajien kanssa. Ihmislähtöinen valmentaminen lisää urheilijoiden motivaatiota sekä sitoutumista toimintaan, kun urheilijat kokevat itsensä merkityksellisinä. Samalla he alkavat yrittämään enemmän ja ovat toiminnasaan sinnikkäämpiä.

Työpaja maksaa PuMan ulkopuolisille 20 euroa ja pumalaisille 5 euroa. Osallistujille lähetetään ennen työpajaa kirjallinen tehtävä, jolla valmistaudutaan tilaisuuteen.

Lisätiedot: jouni.lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305

HUOMATKAA, ETTÄ OSALLISTUMINEN MAKSETAAN VERKKOMAKSUNA TÄMÄN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ. ON MYÖS MAHDOLLISTA, ETTÄ PUMA LASKUTTAA SEURAASI YHTENÄ ERÄNÄ (laita tästä tieto lisätietoihin).

Työpajaan on mahdollista osallistua myös etänä TEAMSillä mutta emme suosittele sitä, koska ideana tässä on juurikin vuorovaikutus osallistujien kesken.

PuMan Beach-leirillä pääsee kokeilemaan ja oppimaan lajia, tutustumaan kavereihin ja saamaan pohjaa kesän muuhun osallistumiseen.

 

PuMa-Volley järjestää beach-leirin Siltamäen urheilupuistoissa, suositus 12-17-vuotiaille, 17.-20.6. klo 11-14. Leiri on tarkoitettu jo kokemusta omaaville pelaajille. Kenttiä on useita ja harjoittelua eriytetään tason mukaan.

Pääohjaajana toimii Suomen moninkertainen SM-beach-mestari Jyrki Nurminen apunaan PuMan kesätyöntekijät.

Viikon 25 leiri maksaa 50 e / 4 pv , 40 e / 3 pv, 30 e/ 1-2 pv. Tähän leiriin ei kuulu ruokailuja vaan leirillä syödään evästauoilla omat eväät. PuMalla ei ole vakuutusta leirille.

Leirille mahtuu 32 osallistujaa. 

HUOMAA, ETTÄ OSALLISTUMISMAKSU MAKSETAAN VERKKOMAKSUNA ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ!

Lisätietoja. jyrki.nurminen@outlook.com p. 044 0864 280

Kyselyt varapaikoista: jouni.lind@saunalahti.fi

Kevään 2024 lentopallon harrastusryhmä järjestetään keskiviikkoisin klo 15-16.30 Vuoniityn koululla Koukkusaarentien toimipisteessä. Tällä lomakkeella voi ilmoittaitua toimintaan mukaan. Lentopalloseura Puma Volley järjestää ohjauksen. 

Kevään 2024 lentopallon harrastusryhmä järjestetään perjantaisin klo 16-17.30 Malminkartanon harrastushallissa. Tällä lomakkeella voi ilmoittaitua toimintaan mukaan. Lentopalloseura Puma Volley järjestää ohjauksen.

Tällä lomakkeella voi ilmoittautua PuMa-Volley ry:n kannatusjäseneksi. Jäsenyyden hyväksyy seuran hallitus.

Kannatusjäsenmaksun suuruus sovitaan seuran kanssa erikseen. Kannatusjäsenmaksun voi kohdistaa yksittäiselle joukkueelle.

Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa. 

Tällä lomakkeella aikuinen (yli 18 v) voi ilmoittautua PuMan ns. perhejäseneksi edellyttäen, että seuran jäsenenä (pelaajana) on jo toinen perheen jäsen. Jäsenyyden hinta on 20 euroa. Jäsenyys on tarkoitettu ei-pelaaville henkilöille, jotka haluavat olla mukana ja tukemassa Puman toimintaa. Jäsenet saavat alennuksen ykkössarjan kausikorteista.

 

Osta kausikortti PuMan 1-sarjapeleihin kaudelle 2023-2024 ja olet tukemassa joukkueiden valmistautumista jo nyt. Voit valita kausikortin joko naisten tai miesten peleihin (35€) tai valita kortin, jolla näet kummankin joukkueen kaikki kotiottelut (50€).

Tilaus maksetaan samalla ja kortin toimitustavan voit valita. Kiitos tuestasi ja tervetuloa peleihin!

Pelaajan on ilmoitettava lopettamisesta kirjallisesti lomakkeen avulla. Lomake on myös eronpyyntö PuMa-Volley ry:n jäsenyydestä.
Lopettamispäivämäärä määräytyy ilmoituksen jättöpäivän tai sitä myöhemmän päivämäärän mukaan, mikä lomakkeelle on merkitty. Lopettamisilmoitusta ei voi tehdä takautuvasti.
Lopettamisilmoitus käsitellään mahdollisimman pian ja pelaajalle toimitetaan viimeinen harrastelasku.

Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet junioripelaajat kaudelle 2023–2024 ja pelaajan huoltajan tiedot. Ilmoittautuminen on samalla PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.

Huom! kauden 2022–2023 pelaajat löytyvät jo rekisteristä ja heidän osalta riittää, että ilmoittautuu ko. joukkueen vastuuhenkilölle tai seuran valmennusvastaavalle: Jouni.Lind@saunalahti.fi
Alle 18-vuotiaan pelaajan tiedot täyttää huoltaja ja huoltajatiedot ovat heidän osaltaan pakolliset!

Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet aikuispelaajat, joilla ei ole kausimaksun maksajana enää huoltaja. Lomakkeella voi tehdä myös ilmoittautumisen Puman perusjäseneksi 60 e, mikä sisältää oikeuden sisäänpääsyyn 1-sarjapeleihin, tai muun ilmoittautumisen pelaajan huoltajaksi tai valmentajaksi, ks. lisätieto kohta. Valitse tällöin ryhmäksi perusjäsen.

Alle 18-vuotiaan pelaajan osalta on käytettävä toista lomaketta, jossa kysytään myös huoltajatiedot.

PuMan Beach-leirillä pääsee kokeilemaan ja oppimaan lajia, tutustumaan kavereihin ja saamaan pohjaa kesän muuhun osallistumiseen.

 

PuMa-Volley järjestää beach-leirin Siltamäen urheilupuistoissa, suositus 9-15-vuotiaille, 11.-13.6. klo 11-14. Leiri on kaikille pelaajille avoin, eikä leirillä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta beach volleysta tai lentopallosta. Leiri tarjoaa kuitenkin jo kokeneillekin lentopalloilijoille hyvän tason. Kenttiä on useita ja harjoittelua eriytetään tason mukaan.

Pääohjaajana toimii Suomen moninkertainen SM-beach-mestari Jyrki Nurminen apunaan PuMan kesätyöntekijät.

Viikon 24 leiri maksaa 40 e 3 pv ja 30 e 1-2 pv. Tähän leiriin ei kuulu ruokailuja vaan leirillä syödään evästauoilla omat eväät. PuMalla ei ole vakuutusta leirille.

Leirille mahtuu 32 osallistujaa. 

HUOMAA, ETTÄ OSALLISTUMISMAKSU MAKSETAAN VERKKOMAKSUNA ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ!

Lisätietoja. jyrki.nurminen@outlook.com p. 044 0864 280

Kyselyt varapaikoista: jouni.lind@saunalahti.fi