PuMan Beach-leirillä pääsee kokeilemaan ja oppimaan lajia, tutustumaan kavereihin ja saamaan pohjaa kesän muuhun osallistumiseen.

 

PuMa-Volley järjestää beach-leirin Siltamäen urheilupuistoissa, suositus 11-15-vuotiaille, 13.-16.6. klo 11-14. Leiri on kaikille pelaajille avoin, eikä leirillä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta beach volleysta tai lentopallosta.

Pääohjaajana toimii Suomen moninkertainen SM-beach-mestari Jyrki Nurminen apunaan PuMan kesätyöntekijät.

Viikon 24 leiri maksaa 50 e / 4 pv , 40 e / 3 pv, 30 e/ 1-2 pv. Tähän leiriin ei kuulu ruokailuja vaan leirillä syödään evästauoilla omat eväät. PuMalla ei ole vakuutusta leirille.

Leirille mahtuu 32 osallistujaa. 

HUOMAA, ETTÄ OSALLISTUMISMAKSU MAKSETAAN VERKKOMAKSUNA ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ!

Lisätietoja. jyrki.nurminen@outlook.com p. 044 0864 280

Kyselyt varapaikoista: jouni.lind@saunalahti.fi

Beach-leirillä pääsee kokeilemaan lajia, tutustumaan kavereihin ja saamaan pohjaa kesän muuhun osallistumiseen.

Puma-Volley järjestää yhdessä Helsingin kapungin liikuntapalveluiden kanssa Easy Spor -beach -leirin: aloittaville pelaajille, suositus 7-12-vuoriaille, 19.-22.6. klo 11-14. Paikka on Pukinmäen urheilupuisto. Leiri on kaikille pelaajille avoin, eikä leirillä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta beach volleysta tai lentopallosta.

Pääohjaajana toimii Suomen moninkertainen Sm-beach-mestari Jyrki Nurminen apunaan PuMan kesätyöntekijät.

Viikko 25 leiri maksaa 36 e / 4 pv / 3 h. Tähän leiriin ei kuulu ruokailuja vaan leirillä syödään evästauolla omat eväät. Leiril'iset ovat vakuutettuja kaupungin puolesta.

Leirille mahtuu 20 osallistujaa.

HUOMAA, ETTÄ OSALLISTUMISMAKSU MAKSETAAN VERKKOMAKSUNA ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ!

Lisätietoja jyrki.nurminen@outlook.com p. 044 0864 280

Kyselyt varapaikoista: jouni.lind@saunalahti.fi

Pipon hinta on 25 eur ja viisi pipoa saat jo neljän pipon hinnalla eli  yhteensä 100 eurolla. Tilausvaihtoehdot mahdollisine postitoimituksineen aukeavat maksuvaihtoehtovalinnan alta. Toimitus valintasi mukaan.

Lisätiedot: Seppo Siika-aho, 050 325 3103, seppoklaus@hotmail.com
Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet aikuispelaajat, joilla ei ole kausimaksun maksajana enää huoltaja. Lomakkeella voi tehdä myös muut ilmoittautumiset, esim. huoltajaksi jonkun joukkueen junioripelaajalle tai ilmoittautuminen perusjäseneksi tai varavalmentajaksi (ei joukkuesidonnainen). Valitse tällöin ryhmäksi perusjäsen. Alle 18-vuotiaan pelaajan osalta on käytettävä toista lomaketta, jossa kysytään myös huoltajatiedot.
Pelaajille ja perusjäsenille ilmoittautuminen on myös PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.
Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet junioripelaajat kaudelle 2022–2023 ja pelaajan huoltajan tiedot. Ilmoittautuminen on samalla PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.
Huom! kauden 2021–2022 pelaajat löytyvät jo rekisteristä ja heidän osalta riittää, että ilmoittautuu ko. joukkueen vastuuhenkilölle tai seuran valmennusvastaavalle: Jouni.Lind@saunalahti.fi
Alle 18-vuotiaan pelaajan tiedot täyttää huoltaja ja huoltajatiedot ovat heidän osaltaan pakolliset!
Pelaajan on ilmoitettava lopettamisesta kirjallisesti lomakkeen avulla. Lomake on myös eronpyyntö PuMa-Volley ry:n jäsenyydestä.
Lopettamispäivämäärä määräytyy ilmoituksen jättöpäivän tai sitä myöhemmän päivämäärän mukaan, mikä lomakkeelle on merkitty. Lopettamisilmoitusta ei voi tehdä takautuvasti.
Lopettamisilmoitus käsitellään mahdollisimman pian ja pelaajalle toimitetaan viimeinen harrastelasku.