Tällä lomakkeella voi ilmoittautua PuMa-Volley ry:n kannatusjäseneksi. Jäsenyyden hyväksyy seuran hallitus.

Kannatusjäsenmaksun suuruus sovitaan seuran kanssa erikseen. Kannatusjäsenmaksun voi kohdistaa yksittäiselle joukkueelle.

Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa. 

Tällä lomakkeella aikuinen (yli 18 v) voi ilmoittautua PuMan ns. perhejäseneksi edellyttäen, että seuran jäsenenä (pelaajana) on jo toinen perheen jäsen. Jäsenyyden hinta on 20 euroa. Jäsenyys on tarkoitettu ei-pelaaville henkilöille, jotka haluavat olla mukana ja tukemassa Puman toimintaa. Jäsenet saavat alennuksen ykkössarjan kausikorteista.

 

Osta kausikortti PuMan 1-sarjapeleihin kaudelle 2023-2024 ja olet tukemassa joukkueiden valmistautumista jo nyt. Voit valita kausikortin joko naisten tai miesten peleihin (35€) tai valita kortin, jolla näet kummankin joukkueen kaikki kotiottelut (50€).

Tilaus maksetaan samalla ja kortin toimitustavan voit valita. Kiitos tuestasi ja tervetuloa peleihin!

Pelaajan on ilmoitettava lopettamisesta kirjallisesti lomakkeen avulla. Lomake on myös eronpyyntö PuMa-Volley ry:n jäsenyydestä.
Lopettamispäivämäärä määräytyy ilmoituksen jättöpäivän tai sitä myöhemmän päivämäärän mukaan, mikä lomakkeelle on merkitty. Lopettamisilmoitusta ei voi tehdä takautuvasti.
Lopettamisilmoitus käsitellään mahdollisimman pian ja pelaajalle toimitetaan viimeinen harrastelasku.

Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet junioripelaajat kaudelle 2023–2024 ja pelaajan huoltajan tiedot. Ilmoittautuminen on samalla PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.

Huom! kauden 2022–2023 pelaajat löytyvät jo rekisteristä ja heidän osalta riittää, että ilmoittautuu ko. joukkueen vastuuhenkilölle tai seuran valmennusvastaavalle: Jouni.Lind@saunalahti.fi
Alle 18-vuotiaan pelaajan tiedot täyttää huoltaja ja huoltajatiedot ovat heidän osaltaan pakolliset!

Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet aikuispelaajat, joilla ei ole kausimaksun maksajana enää huoltaja. Lomakkeella voi tehdä myös ilmoittautumisen Puman perusjäseneksi 60 e, mikä sisältää oikeuden sisäänpääsyyn 1-sarjapeleihin, tai muun ilmoittautumisen pelaajan huoltajaksi tai valmentajaksi, ks. lisätieto kohta. Valitse tällöin ryhmäksi perusjäsen.

Alle 18-vuotiaan pelaajan osalta on käytettävä toista lomaketta, jossa kysytään myös huoltajatiedot.