Etelä-Suomen lentopalloalue (ESLA) järjestää poikalentopalloilijoille ja lentopallosta harrastuksena kiinnostuneille harjoituspäivän Lehto-areenalla, Henrik Forssiuksentie 2 Helsinki. Päivän vetää Suomen lentopalloguru Jouni Parkkali. Osallistumista suositellaan 2010-07 syntyneille pojille. Harkat ovat kolmella lohkolla, joten eri tasoisia pelaajia mahtuu mukaan.

Ohjelma
9-11 Eka setti
11-12 Lounastauko omin eväin
12-14 Toka setti

Mukaan eväät, juomapullo, sisäpelikengät ja mukava liikkumisasu.

Hinta 20 e, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Lisätiedot: Jouni.Lind@saunalahti.fi p. 050 5213305
Pelaajan on ilmoitettava lopettamisesta kirjallisesti lomakkeen avulla. Lomake on myös eronpyyntö PuMa-Volley ry:n jäsenyydestä.
Lopettamispäivämäärä määräytyy ilmoituksen jättöpäivän tai sitä myöhemmän päivämäärän mukaan, mikä lomakkeelle on merkitty. Lopettamisilmoitusta ei voi tehdä takautuvasti.
Lopettamisilmoitus käsitellään mahdollisimman pian ja pelaajalle toimitetaan viimeinen harrastelasku.
Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet junioripelaajat kaudelle 2021–2022 ja pelaajan huoltajan tiedot. Ilmoittautuminen on samalla PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.
Huom! kauden 2020–2021 pelaajat löytyvät jo rekisteristä ja heidän osalta riittää, että ilmoittautuu ko. joukkueen vastuuhenkilölle tai seuran valmennusvastaavalle: Jouni.Lind@saunalahti.fi
Alle 18-vuotiaan pelaajan tiedot täyttää huoltaja ja huoltajatiedot ovat heidän osaltaan pakolliset!
Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet aikuispelaajat, joilla ei ole kausimaksun maksajana enää huoltaja. Lomakkeella voi tehdä myös muut ilmoittautumiset, esim. huoltajaksi jonkun joukkueen junioripelaajalle tai ilmoittautuminen perusjäseneksi tai varavalmentajaksi (ei joukkuesidonnainen). Valitse tällöin ryhmäksi perusjäsen. Alle 18-vuotiaan pelaajan osalta on käytettävä toista lomaketta, jossa kysytään myös huoltajatiedot.
Pelaajille ja perusjäsenille ilmoittautuminen on myös PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.