PuMa-Volley järjestää muutaman vuoden jälkeen taas passarileiripäivän. Leiri on avoin kaikille asuinpaikkakunnasta tai seurasta riippumatta.

Leiri pidetään Lehto Areenalla Helsingissä torstaina 5.1.2023 klo 12-19 ja on tarkoitettu kaikille passareilla tai passarin roolia miettivälle 12-18 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Leiri on myös avoin kaikille valmentajille ja vanhemmille, jotka haluavat tulla seuraamaan harjoittelua. Heidän kanssaan käydään harjoitusten alussa ja lopussa lyhyesti yhdessä läpi harjoitteita ja taitojen opettamista.

Päivän aikataulu:

12:00 Saapuminen, pukuhuoneet käytössä

12:15 Lyhyet alkusanat seuraamaan tulleille valmentajille

12:30 Harjoitus 1 (2,5 h)

15:00 Ruoka- ja lepotauko (omatoimilounas)

16:30 Harjoitus 2 (2,5 h)

18:50 Leirin päätös

 

Leirin valmentajina toimivat mm. Jouko Lindberg, Petteri Laurila, Esa Männistö ja Seppo Siika-aho.

Leirin hinta on PuMa-Volley jäsenille (pelaajille) 30 eur ja muille 50 eur. Osallistumismaksu SUORITETAAN VERKKOMAKSUNA OSALLISTUMISEN YHTEYDESSÄ.

Lisätietoja: Seppo Siika-aho, p. 050 325 3103. Muutokset (maksullinen) osallistumiseen: jouni.lind@saunalahti.fi

Tilaa joulukuusi PuMa Volleyltä. Kuusemme ovat kotimaisia laatukuusia Varsinais-Suomesta, aikaisempina vuosina hyviksi koettuja. Pituus vakioidaan samaan n. 210 cm. Tuomme kuuset Puistolan urheilutalolle ti 13.12. klo 18, Koudantie 2 (Karjunniitynkujan päässä parkkipaikalla). Kuuset ovat säkitettyinä, joten kuljetuksessa vievät pienemmän tilan. Voit tilata 10 e lisähintaan toimituksen kotiin Pohjois-Helsingin alueella tuona iltana tai erikseen sovittaessa, esim. seuraavana päivänä.

Kuusen hinta on 80 e. Tuotto myynnistä käytetään nimeämäsi joukkueen hyväksi. Jos et nimeä joukkuetta, tuotto käytetään koko seuran nuorisotyön hyväksi.

HUOMAA, ETTÄ MAKSU KUUSESTA TEHDÄÄN VERKKOMAKSUNA TILAUKSEN YHTEYDESSÄ! Tilaukset tulee tehdä viimeistään pe 9.12. Jos haluat tehdä tilauksen useammasta kuusesta, niin valinnan voi tehdä tilauksen alussa.

Lisätiedot: jouni.lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305
Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet aikuispelaajat, joilla ei ole kausimaksun maksajana enää huoltaja. Lomakkeella voi tehdä myös muut ilmoittautumiset, esim. huoltajaksi jonkun joukkueen junioripelaajalle tai ilmoittautuminen perusjäseneksi tai varavalmentajaksi (ei joukkuesidonnainen). Valitse tällöin ryhmäksi perusjäsen. Alle 18-vuotiaan pelaajan osalta on käytettävä toista lomaketta, jossa kysytään myös huoltajatiedot.
Pelaajille ja perusjäsenille ilmoittautuminen on myös PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.
Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet junioripelaajat kaudelle 2022–2023 ja pelaajan huoltajan tiedot. Ilmoittautuminen on samalla PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.
Huom! kauden 2021–2022 pelaajat löytyvät jo rekisteristä ja heidän osalta riittää, että ilmoittautuu ko. joukkueen vastuuhenkilölle tai seuran valmennusvastaavalle: Jouni.Lind@saunalahti.fi
Alle 18-vuotiaan pelaajan tiedot täyttää huoltaja ja huoltajatiedot ovat heidän osaltaan pakolliset!
Pelaajan on ilmoitettava lopettamisesta kirjallisesti lomakkeen avulla. Lomake on myös eronpyyntö PuMa-Volley ry:n jäsenyydestä.
Lopettamispäivämäärä määräytyy ilmoituksen jättöpäivän tai sitä myöhemmän päivämäärän mukaan, mikä lomakkeelle on merkitty. Lopettamisilmoitusta ei voi tehdä takautuvasti.
Lopettamisilmoitus käsitellään mahdollisimman pian ja pelaajalle toimitetaan viimeinen harrastelasku.