​PuMa tulessa Mini-El-Clasicossa
Julkaistu: 20.10.2022 19.53

​PuMa tulessa Mini-El-Clasicossa

PuMan naisten 1-sarjajoukkue kohtaa lauantaina 29.10. klo 15.00 LP Viesti Akatemian. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Pasilan Urheiluhallissa Radiokadulla ja on osa El Clasico -tapahtumaa, jossa Mestaruusliigan kestomenestyjät ja toisilleen tutut pudotuspeli- ja finaalisarjavastustajat Hämeenlinnan Lentopallokerho ja LP Viesti Salosta kohtaavat klo 18.00 alkavassa ottelussa.

PuMa on saanut lentävän lähdön sarjakaudelleen. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta molemmista joukkueelle on tullut puhtaat 3-0 -voitot. Ensin kaatui kotiottelussa paikallisvastustaja Tapanilan Erä ja sen jälkeen vieraissa Vaasan Kiisto. Nyt vastaan tuleva LP Viestin Akatemia on mielenkiintoinen ryhmä täynnä potentiaalisia tulevaisuuden pelaajia.

PuMan otteluun on myynnissä erikseen normaalit PuMan otteluliput (6e/3e) ja kausikortit käyvät normaalisti. Liigaottelun liput kelpaavat sinällään myös jo PuMan otteluun ja niitä voi ostaa ennakkoon Lippu.fi -palvelusta.

PuMan junioreita varten Pasilassa on koko tapahtumaan (El Clasico -liigaottelu mukaanlukien) varattu yksi oma katsomon osa ja sinne PuMan junioreilla on vapaa pääsy. Ottelujen välissä hallilla on tarjolla ruokailu 10 euron hintaan. Toivottavasti mahdollisimman moni pumalainen pääsee paikalle PuMan väreissä..!