​PuMan naisille makea vierasvoitto
Julkaistu: 10.10.2022 11.00

PuMan naisten 1-sarjajoukkue jatkoi kauden toisessa ottelussaan samaa kaavaa kuin avausottelussaan aiemmin Tapanilan Erää vastaan. Vaasan Kiisto kaatui sunnuntaina Vaasan Variskalla luvuin 3-0 (25-23, 25-14, 25.18). Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä, mutta sen jälkeen ottelu oli PuMan hallintaa. Tässä joukkueen raporttia ottelusta.

***

Jauzaa, kausi jatkui vahvasti toisella 3-0 voitolla!

Vakaasti ensimmäisen kotipelin käsikirjoitusta noudattaen, oli myös Vaasassa pelattu ensimmäinen erä osaltamme haparoivaa sähläämistä. Kiisto käytti tätä mainiosti hyväkseen ja aiheutti valmennukselle muutaman harmaan hiuksen lisää. Treeneissä harjoitellut eränloput ja niin sanotut ”isot pisteet” käänsivät erän kuitenkin meille, pienimmällä mahdollisella marginaalilla (25-23).

Toinen erä oli PuMan, ja erityisesti Eevin hallintaa syöttöruudussa. Erä meni hujauksessa vahvan syöttöpelin ja ässäputkien ansiosta (25-14).

Kolmannessa erässä annettiin Kiistolle pikkusormi, mutta ei annettu viedä koko kättä. Kiisto oli selvästi sisuuntunut pitkällä erätauolla, mikä näkyi erityisesti ilmiömäisessä puolustuspelaamisessa. Kärsivällisyys kuitenkin palkittiin ja pääsimme kotimatkalle hymyissä suin(25-18).

PuMa jää nyt parin viikon mittaiselle treenitauolle punomaan uusia kuvioita.

Seuraava kotipeli on kuitenkin kahta mehukkaampi, sillä painimme LP Viestin akatemiaa vastaan Pasilan urheilutalolla 29.10. klo 15.
Samalla reissulla on myös mahdollisuus päästä nautiskelemaan El Classicosta Hämeenlinnan ja LP viestin välillä klo 18.