​PuMan naisten 1-sarjajoukkueelle tukku sopimuksia
PuMa N1: 1-sarjaJulkaistu: 19.05.2022 10.30

​PuMan naisten 1-sarjajoukkueelle tukku sopimuksia

PuMa-Volleyn naisten 1-sarjajoukkue on solminut useita sopimuksia tulevalle kaudelle 2022-2023. Joukkueen runko pohjautuu paljolti kuluneen kauden kevätkaudella vahvasti esiintyneeseen koostumukseen.

Viime kaudella jo joukkueessa esiintyneet Eevi Lehmus (Ruokolahden Raju), Miima Matikainen (Ruokolahden Raju) ja Helmi Melleri (Korson Veto, kasvattajaseura Sibbo Vargarna) liittyvät nyt joukkueen riveihin kokonaan.

Sopimuspelaajat 19.5.2022:
Nimi Syntymävuosi Pelaajarooli
Sofia Lehto 2003 Passari
Sanni Suomela 2006 Passari
Miima Matikainen 2005 Libero
Helmi Melleri 2004 Keskipelaaja
Eevi Lehmus 2005 Yleispelaaja
Nea Subotic 2006 Yleispelaaja
Sara Aito 2000 Yleispelaaja
Oona Laurell 1997 Hakkuri


Joukkueen valmennuksesta vastaa tuttu trio viime kaudelta: Dejan Subotic apunaan Kai Wickman ja Timo Ruuskanen.

”On aivan mahtavaa, että meillä on jo nyt joukkueen runko kasassa tässä vaiheessa vuotta”, iloitsee joukkueen päävalmentaja Dejan Subotic ”Täydennämme joukkuetta vielä lähiaikoina ja joukkueen rosteri näyttää kyllä todella hyvältä tulevaa kautta ajatellen"

"Dejan ja muu valmennustrio on kyllä tehnyt erinomaista työtä joukkueen kanssa. Viime kauden aikana saatiin aikaan iso kulttuuurinmuutos ja selvästi pelaajilla on hyvä olla ja kehittyä joukkueessa", pohtii joukkueen manageri Seppo Siika-aho: "Kyllähän tuo nippu näyttää jo nyt hyvältä, saamme ensi kaudelle kilpailukykyisen ryhmän. Mutta samalla pitää katsoa myös vähän pidemmälle sillä itse ainakin näen tuosta usealla pelaajalla polun lähivuosina kohti isompia areenoita. Onneksi meillä on kuitenkin kasvamassa paljon hyviä junioreja tuleville vuosille".

(kuva: Paul Laurell)