C-poikien välierät pelattiin 19.3. - C1-joukkue SM-finaaleihin
Julkaistu: 20.03.2022 09.32

C-poikien välierät pelattiin 19.3. - C1-joukkue SM-finaaleihin

C-poikien välierät pelattiin 19.3.2022. C1-joukkue pelasi kotiturnauksessa Lehdossa, C2-joukkue ja C4-joukkue matkustivat Raisioon sekä C3-joukkue Vaasaan.

C1-joukkue otti voitot kaikista peleistään Lehdossa ja eteni Kuortaneella pelattaviin SM-finaaleihin 9.-10.4.2022. Ensimmäisestä peli oli pojille vaikea ja peli ei oikein lähtenyt kulkemaan. Onneksi pojat heräsivät pelin aikana ja taistelivat 2-1 (23-25, 25-18, 15-13) voiton Krivestä. Toisesta pelistä KiU:ta vastaan tuli helpommin 2-0 voitto. Viimeinen peli PuWo-joukkuetta vastaan eteni tasaisesti, mutta pojat pelasivat erän loput hyvin, ansaittu 2-0 voitto PuWostakin.

C2-joukkue kärsi pelaajapulasta, mutta nuoremmista saatiin täydennettyä joukkue kuuteen pelaajaan. Pojat pelasivat Raisiossa koko turnauksen hyvällä fiiliksellä ja tuloksena oli lohkon kakkospaikka. Ensimmäinenkin peli oli voitettavissa, mutta pojat taipuivat 0-2 tappioon Loimu2:sesta. Päivä jatkui hyvällä pelillä ja voitot tulivat seuraavista peleistä PuMan C4 ja BV/Kove -joukkueita vastaan lukemin 2-0.

C4-joukkue matkasi Raisioon myös vain seitsemän pelaajan voimin. Joukkue aloitti päivän hienosti voittamalla ensimmäisen pelin BV/Kovea vastaan 2-0 (25-16, 25-14). PuMa C2 ja Loimu2 olivat vielä turnauksessa parempia, joten tällä kertaa tuloksena oli lohkon kolmossija.

Nuoremmat C3-pojat olivat PuMan joukkueista toinen välierätaistelija SM-finaaleihin. Turnausmatka kohdistui Vaasaan. Vastassa eka pelissä Arsi, aluemestarijoukkue. C3 taisteli hyvin. Syöttösuunnilla saavutettiin tavoitteet, peliä rakennettiin ihan ok. Arsi oli kuitenkin vahvempi syöttö-vastaanottopelissä ja sikäli vei suuremman määrän pisteitä. Toka pelissä vastassa oli Kaje. Peli oli hyvin tasaista. Riippuen rotaatioista aina toinen osapuoli hallitsi. Pumalla jälleen haastetta vastaanotoissa ja eka erä Kajelle. Toka erässä Puma alkoi saada torjunnoilla vaimennuksia ja palloa peliin. Igorin syötöt nostivat erän lopussa PuMan voittoon tasaväkisessä väännössä. Kolmas erä meni ihan jatkopalloille asti ja harmittavasti pallo sitten pomppi parin virheen myötä 2-1 voitoksi Kajelle. Kolmannessa ottelussa vastassa Vaasan Kiisto. Viljamaa oli omaa luokkaa Kiiston joukkueessa. Tuli yli ja kovaa. C3 kuitenkin yllätti Kiistoa toisessa erässä menemällä jo usean pisteen johtoon mutta sitten taas syöttöputki, eikä nuoremmilla ollut sanan sijaa. Kiistoa vastaan kaikille peliaikaa ja kehitystä koko joukkueelle. Tulos ei riittänyt SM-finaaliin mutta seuraavaksi luvassa on upea kuuden joukkueen turnaus SM-sijoista 13-18 Kuopiossa. Pojat pääsevät taas reissuun. Se tuntuukin olevan pääjuttu - mukavaa yöpyä hotelleissa ja matkustaa junalla - vaikka kyllä se pelaaminenkin on kivaa! Iso kiitos fanijoukoille, jotka olivat valmistautuneet hyvin kannustamiseen ja ääntä riitti - sekä näyttävä esiintyminen Solidsport -kanavalla.

Tulokset B-välierästä


Kuvat Paul Laurell

Kuvat Tia Heimala

PuMa C3 matkalla Vaasaan välieriin. Vaasassa runsaat fanijoukot tukemassa Pumaa.