Poikien C-Akatemian joukkueet C1 ja C2 lohkojensa kakkosiksi
Julkaistu: 15.11.2021 10.52

Poikien C-Akatemia joukkue isännöi lauantaina 13.11. kahden lohkon turnausta Lehto-Areenalla.

Aamupäivällä pelattiin pooli 2C -turnaus, jossa pelasivat PuMa C1 -joukkueemme lisäksi Kempeleen lentopallo (KLe/OsVa), Kokkolan Tiikerit ja Puijo Wolley (PuWo). Yksi joukkue lohkossa oli ylitse muiden. KLe/OsVa voitti kaikki kolme ottelua. Lohkon kakkospaikasta käytiin tiukempi kamppailu, mutta PuMa C1 -joukkue hoiti kakkospaikan itselleen hyvällä peliesityksellä.

PuMan C1 -joukkue aloitti päivän pelit voittamalla niukasti PuWon 2-0 (25-23, 25-20). Toinen peli KLe/OsVa -joukkuetta vastaan päättyi selvemmin tappioon 2-0 (25-14, 25-13). Viimeinen peli Tiikereitä vastaan eteni tasaisesti ja peli meni kolmanteen erään. Kolmas erä PuMa C1:lle kuitenkin selvästi 15-9 ja koko ottelu erin 2-1 (15-25, 25-23, 15-9).

Iltapäivästä pelattiin pooli 2E4 -turnaus, jossa olivat mukana PuMa C2 -joukkueemme lisäksi Jankko Lentopallo, Raision Loimu sekä PuMan nuorempien C-poikien joukkue PuMa C3p. Jankko CP lohkon ykkönen. PuMa C2 vei lohkon kakkospaikan jättäen Loimu2-joukkuen lohkon kolmanneksi.

Päivä alkoi PuMan keskinäisellä ottelulla. PuMan C2 -joukkueen pelissä näkyi jännitys ja joukkue ei päässyt oikein omalle tasolleen. Voitto kuitenkin pelistä erin 2-1 (24-26, 25-21, 15-10). Toinen peli oli JankkoCP-joukkuetta vastaan. Joukkue paransi peliään, mutta JankkoCP oli parempi ja voitti ottelun 2-0 (25-20, 25-17). PuMa C2 -joukkue paransi peliää koko päivän. Viimeisessä pelissä Loimu2-joukkuetta vastaan näkyi, että joukkue halusi voiton itselleen. Ottelu PuMa C2 -joukkueelle erin 2-1 (25-22, 23-25, 15-12).

Kuvat Paul Laurell, Petri Heinonen ja Piia Kuronen.