Kotiottelut syksyn osalta ohi N2-joukkueelta
Julkaistu: 28.11.2021 17.25

Marraskuun kolmen kotiottelun putki päättyi kahteen tappioon N2-joukkueen osalta

Maanantaina 15.11.2021 pelattiin tiukkaakin tiukempi ja kovatasoinen ottelu Salpista vastaan. Molemmat joukkueet paukuttivat kovalla kädellä viiden erän verran molempien saadessa hävityissäkin erissä kasaan yli 20 pistettä. Kamppailun vei viidennen erän hallinnan ansiosta vieraat 2-3 (21-25, 25-23, 22-25, 27-25, 12-15). Illan pistekuningattaren palkinto jaettiin tasan Puman Anni Henellin ja Salpiksen Karoliina Hassisen kesken muiden laitureiden antaessa hyvää tulitukea.

Viimeinen kolmen pelin setti käynnistyi Korson saapuessa Lehtoon seuraavana maanantaina. Korsolaiset olivat tälläkin kertaa vedossa ja veivät varsinkin voittoeränsä varsin selkein lukemin. KoVe jatkaa lohkon kärjessä tämäkin puhtaan kolmen pisteen voiton avulla. PuMa - KoVe 1-3 (15-25, 25-21, 15-25, 15-25).

Lohkon tilanne

Pelit jatkuvat joulukuun puolivälissä vieraissa Hollolassa ja poikkeuksellisesti vierasmatsilla, joka pelataan kuitenkin Lehdossa ti 14.12. Lohkon kaksi parasta jatkaa pelejä maanlaajuisesti sijoista 1-18 ja kaksi heikointa sijoista 19-35. Yhteensä 2-sarjaa pelaa kaudella 2021-2022 koko Suomessa 65 joukkuetta.