PumaM1:lle piste heti avauspelistä - huima taistelu Salpista vastaan
Julkaistu: 12.10.2021 10.53

PumaM1:lle piste heti avauspelistä - huima taistelu Salpista vastaan

No huhhuh, mikä sarja-avaus #PumaM1! Viisi erää ja ensimmäinen sarjapiste (2-3: 16-25, 37-35, 25-21, 21-25, 6-15) 2-sarjan tulikasteesta SalpisM2 Tekijämiehiä vastaan näytti, mistä tämä joukkue on tehty. Kentällä tuettiin kaveria ja autettiin onnistumisiin sekä yhdessä voitettiin alun lievä jännitys. Avausseitsikolla peli kulki koko ajan, ja valmentaja Juha Laurila käytti vaihtoja harkiten. Erityisen mieleenpainuva oli ottelun 2. erä, jonka Puma vei lopulta nimiinsä luvuin 37-35. Kyllä: 37-35

Viikolla hierottu farmidiili KaVen kanssa toi mukaan rosteriin tutun vahvistuksen, yleispelaaja Petri Hannolan, joka huokui varmuutta ja kokemusta nostaen koko joukkuetta. 17 pinnaa Petrille. VIP-vieras, Puman PJ Pasi Hölttä palkitsi Hannolan kotijoukkueesta ansaitusti ottelun tärkeimpänä pelaajana. Raskaalla kädellä pisteitä latoivat myös toinen YP Justus Fredriksson ja hakkuri Aku Kauppi, kumpikin 19 pinnaa.

Hyökkääjien tehoja pohjustaa aina toimiva puolustus. Libero Noa Mäkeläinen nosti läpi ottelun tarkasti ja kapteeni Onni Kalo tarjoili tasaisesti palloa kaikille kaistoille. Kalo napsi myös nipun todella maukkaita torjuntoja niin yksin kuin yhdessä keskihyökkääjienkin kanssa.

Avauspelistä ISO KIITOS 40-päiselle kotiyleisölle, järjestelyryhmälle, rajatuomareille (Luka Laurell ja Leo Kiviniemi) ja vastustajalle, mutta AIVAN ERITYISESTI UPEALLE JOUKKUEELLE!

Ottelusta on Kari Mäkeläisen striimi Puman Youtubessa. Seuraa PumaM1:n matkaa Instagramissa: @pumavolleyM1

Kuvat: Paul Laurell