​A-tyttöjen SM-finaalit huhtikuussa Helsingin Lehto Areenalla
PuMa-Volley ryJulkaistu: 25.03.2024 10.00

​A-tyttöjen SM-finaalit huhtikuussa Helsingin Lehto Areenalla

PuMa-Volley sai kunnian järjestää vuoden 2024 A-tyttöjen kauden huipennuksen. A-tyttöjen SM-finaalit pelataan Lehto Areenalla Helsingissä 20.-21.4.2024.

Ottelut alkavat lauantaina 20.4. klo 9:30 ja turnaus huipentuu SM-loppuotteluun sunnuntaina 21.4. klo 16:00. Kaikki ottelut pelataan Lehto Areenan kahdella isolla areenalla, lauantaina vuorossa on neljän joukkueen alkulohkot ja sunnuntaina klo 10:00 alkaen kaikki sijoitusottelut.

- Olemme asetettaneet tavoitteeksi järjestää erityisesti urheilullisesti hieno tapahtuma jossa myös yleisö viihtyy. Käytössä on kaksi isoa areenaa jossa molemmissa nousevat katsomot kentän vierellä. Isoilla areenoilla tilaa riittää sekä sivulla että ylhäällä ja joustolevyn päällä oleva Taraflex on hyvä alusta pelata, kertoo turnauksen järjestelyistä vastaava Seppo Siika-aho:

- Monelle pelaajalle A-finaalit päättää oman junioriuran ja haluamme siksi pyrkiä tarjoamaan kaikille kisavieraille mieleenpainuvan ja hienon tapahtuman.

Lehto Areena sijaitsee Tapulikaupungin liikuntapuistossa Helsingissä, osoitteessa Henrik Forsiuksen tie 2. Paikalle pääsee tietysti helposti autolla, hallilta on lyhyt matka Kehä III:lle. Mutta myös julkisilla on paikalle helppo tulla: pääradan paikallisjunat pysähtyvät Puistolan asemalla, josta Lehto Areenalle on 950 metrin kävelymatka.

Finaaliturnaukseen itsensä selvittäneet joukkueet:

Alkulohko A (1-areena):

KempeLeen Lentopallo

LP Viesti

Lempo-Volley

PuMa-Volley


Alkulohko B (keskiareena)

Hämeenlinnan Lentopallokerho

Jyväslentis

Nurmon Jymy

Oriveden Ponnistus

Turnauksen ottelut ja aikataulut löytyvät Torneopalista