Julkaistu: 25.09.2020 00.00

Viking Line Cup 3.10.2020

Tällä sivulla ovat Helsingin Viking Line Cup -turnauksen 3.10.2020 ohjelma ja tulokset. Turnaussäännöt ja muut ohjeet ovat sivun alaosassa!

Turnaussäännöt

Alkulohkojen otteluissa pelataan kaksi (2) erää, pistekatto 25 pistettä ilman eräpiste-eroa. Erä voi siis loppua 25–24 ja ottelu erin 1–1.
Sarjapisteen saa voitetusta erästä. Pisteiden ollessa tasan joukkueiden keskinäinen järjestys määräytyy Viking Line Cupin sääntöjen mukaisesti.

Jatkosarjojen otteluissa pelataan kahdesta (2) voittoerästä. Kahdessa ensimmäisessä erässä pistekatto on 25 pistettä ilman eräpiste-eroa. Mahdollisessa kolmannessa erässä pistekatto on 10 pistettä ilman eräpiste-eroa.

Kahdessa ensimmäisessä erässä joukkueilla on mahdollisuus käyttää kaksi 30 sekunnin aikalisää. Mahdollisessa kolmannessa erässä on käytettävissä yksi 30 sekunnin aikalisä.

Puoltenvaihto erien välillä voidaan jättää tekemättä. Asiasta sovitaan ennen ottelun alkua. Erimielisyyden sattuessa ottelun tuomari päättää puolten vaihtamisesta. Jos kenttäpuolia vaihdetaan, vaihdossa on säilytettävä turvallinen etäisyys muihin henkilöihin ja noudatettava varovaisuutta pelivarusteiden yms. siirtämisessä.

Puistolan urheilutalon sali on hieman ahdas. Aloitussyötössä toinen jalka saa olla kentällä syöttäessä tai hypätessä syöttöön, toisen on oltava syöttäessä tai ponnistaessa kentän ulkopuolella. Kentällä 3 tulostaulun suojaverkkoon osuvat pallot ovat ulkona.

Normaalien Viking Line Cup -sääntöjen mukaan keskirajan koskettaminen on sallittua, mutta keskirajan ylittäminen jalkaterällä kiellettyä. Keskirajan ylittäminen muilla kehonosilla on sallittua, jos se ei häiritse vastustajan peliä.

Yleiset ohjeet

Pelipaikkana on Puistolan urheilutalo osoitteessa Koudantie 2. Pysäköintipaikkoja on Karjuniitynkujan päässä.
Saliin pääsemme kello 9.00. Kello 9.30 on ohjelmassa yhteiset tervetulotoivotukset. Pelit aloitamme viimeistään kello 9.50.

Otteluohjelma, tulokset ja turnaussäännöt ovat tällä sivulla.
Pelaamme kolme alkulohkoa, joiden voittajat pelaavat keskenään sarjan sijoista 1–3, toiseksi sijoittuneet sijoista 4–6 ja kolmannet sijoista 7–9. Kaikille joukkueille on tehtävää koko turnauksen ajan: joko ottelu tai tuomarivuoro!

Muistattehan, että turnauspaikalle saa saapua vain terveenä ja iloisena!
Muistakaa huolehtia käsihygieniasta. Pelipaikalla on tarjolla käsidesiä, mutta omia puhdistusaineita suositellaan. Jokaiselle joukkueelle ei valitettavasti riitä omaa pukuhuonetta, joten mahdollisuuksien mukaan kannattaa pukeutua niin, että pukuhuoneen tarve on vähäinen. Toivomme myös, että enimmät kannustusjoukot jätettäisiin nyt kotiin, koska salissa on huonosti tilaa yleisölle. Tuomarivuoroja varten on tarjolla puhdistettuja pillejä, mutta oma pilli on aina mukavampi. Kättelyt jätämme otteluista nyt pois – pelin jälkeen vastustajaa kiitetään kentän päätyrajalta. Lukekaa tarkemmat koronaohjeet Viikkarin nettisivuilta osoitteesta http://www.vikinglinecup.net/koronaohjeistus/.

Muistakaa täyttää pelaajaluettelo jo etukäteen osoitteessa http://www.vikinglinecup.net/pelaajaluettelointi/. Siihen merkitään myös paikalla mahdollisesti olevien valmentajien ja huoltajien nimet, sillä kaikki turnauspaikalla olevat henkilöt on tarvittaessa pystyttävä tavoittamaan jälkeenpäin.

Muistattehan myös maksaa 80 euron osallistumismaksun PuMa-Volley ry:n tilille FI43 1406 3000 0002 75 viitenumerolla 3010!

Hygieniasyistä turnauksen kioskitarjonta on tällä kertaa vaatimatonta. Ravitsevat turnauseväät kannattaa ottaa mukaan kotoa. Kahvia ja teetä myymme kuitenkin nuorison lentopalloharrastuksen hyväksi!

Jos turnauksesta tulee vielä kysyttävää, ottakaa yhteyttä ennen turnausta Pasi Hölttään, pasi.holtta@iki.fi, p. 040 525 8838.
Turnauksen aikana turnausvastaavana toimii Susu Pussinen, p. 050 307 9028.