A-tyttöjen SM-finaalit 20.–21.4.2024

Turnausinfo

Turnaus pelataan kokonaisuudessaan Lehto Areenalla, Henrik Forsiuksen tie 2, Helsinki (ajoreitti pysäköintialueelle osoitteessa Parmaajantie 1).

Otteluita varten on kaksi vierekkäistä 45 x 25 m kokoista, noin 9 m korkeaa hallia, lattiana joustolevyn päällä oleva Taraflex.

Huomaathan, että kuten keväällä 2023 C-poikien finaaleissa, hallissa ei ole sallittua käyttää puhallettavia tai paineilmalla toimivia torvia akustiikasta johtuen (äänentaso nousee yli sallitun tason). Sen sijaan kaikki rummut, ämpärit ja kovaääniset kannustajat ovat kovin tervetulleita paikan päälle!

Turnauksen avajaiset järjestetään lauantaina 20.4. noin klo 11 ensimmäisten ottelujen jälkeen. Tekninen palaveri joukkueiden edustajille on lauantaina 20.4. klo 10.45.

Majoitusvaihtoehtoja löytyy Helsingistä hyvin. Kumppanimme Hotelli Tikkurila tarjoaa kisavieraille edullista majoitusta 3,5 km päästä Lehdosta. Rauhallinen paikka ja tuttu esimerkiksi meidän juniorimaajoukkueille.

Autolla luonnollisesti pääsee hyvin paikan päälle, Lehto Areena on melko lähellä Kehä III:a. Junallakin pääsee lähelle, Tikkurilan asemalta kisapaikalle on vähän alle 3 km tai Puistolan lähijuna-asemalta noin 950 m. Lähijunat I, P ja K pysähtyvät Puistolassa ja vuoroväli on melko tiheä.

Paikan päällä on kattava kahvio/kioski. Ruokailumahdollisuus on vain turnaukseen osallistuville joukkueille ja tuomareille.

Kaikki ottelut streamataan https://live.lentopallo.fi/lentis -alustalle

Turnauksen kuvamateriaali päivitetään Lentopalloliiton kuvapankkiin: https://lentopalloliitto.kuvat.fi/kuvat/Nuoret/SM+...