D-poikien ryhmällä kivat C-pelit Hämeenlinnassa

2.2.2020Ep Pro jatkaa hyviä pelejä

Puman D-pojilla 2. C-sarjan turnaus Hämeenlinnassa. Peli rauhoittunut ensimmäisestä. Pelipaikat alkavat jo löytymään ilman valmentajan jatkuvaa ohjausta. Hyvä määrä palloja rakentui vastaanotto-passi-hyökkäykseksi. Hyökkäyksissä oli jopa juonta: jujuja ja suuntauksia. Tavoitteena oli puolustuskosketukset ja näitä laskettiin. Eka erässä 11, yksi yli tavoitteen. Toiseen erään valmentajien ehdotus oli 12, pojat nostivat sen 15:een. 13:een taidettiin päästä.

Kehityspuolelle jäi nyt kyllä syöttö. Viivan yliastumisten määrä oli ”käsittämätön”. Eka ja toka peli olisi varmaan voitettu, jos yliastumisia ei olisi tullut. Koudan pikkulohkolla harjoittelu näkyy nyt sitten tällaisessa muodossa.

Hyvä turnaus kaikkinensa vaikka voittoja ei tullut- hyvät pisteet kuitenkin kaikissa erissä! Kaikki pelasivat, kokeiltiin uusia passareita, jokaisen erän kuusikossa oli sekoitus jo pientä osaamista ja vasta kehittyviä pelaajia. Yleisö ihmetteli, että Puman pienillä pojilla hyvä liikkuvuus ja tekniikat. Olihan siinä pelissä pieniä haasteita, kun meidän pojista 1-2 ylsi verkon päälle ja naapurista kolme vuotta vanhemmat pojat löivät jo kunnolla.

Tulokset

 

E-poikien Pro joukkue jatkoi Porvoossa hyviä esityksiä. Kaikista peleistä 2-0-voitto. Tavoitteena vain kolmen kosketuksen pallorallit ja tässä toteutuksessa ollaan jo hyvällä mallilla. Syöttö taisi myös olla yksi poikien valtti.

Puman E-tytöt Murmelit nappasivat jo erät myös NaLelta ja Porvoon NMKY:ltä. Eteenpäin mennään.

Tulokset