D-poikien pelit kehittyvät

19.1.2020

D-pojat turnasivat viikonloppuna Helsingissä, Haminassa ja Järvenpäässä viidellä joukkueella. Lisäksi Helsingin C-pooliturnaukseen osallistui E-poikien D-sarjajoukkue.

Haminassa pelattiin A-pooli. PuMasta paikalla Leget ja Smash. Leget sai heti vastaansa Arsin, syksyn sarjan kovimman joukkueen. Hiukan etsittiin peliä eka erässä jälleen uusitulla kokoonpanolla. Pallo pomppi viimeisillä Arsille erän lopussa. Toisessa erässä sitten PuMan peli saatiin uomiin ja erä PuMalle aika nätisti. Kolmannessa pojilla meni liikaa huomio pistetaulun tuijotteluun, Lyönneistä tuli varmistelua ja syöttövirheiden määrä meni jo luvattoman puolelle. Hyvä loppukiri ei riittänyt: peli Arsille 2-1.

Leget hoitelivat sitten loput pelit jo nopeasti syntyneellä rutiinilla. Käytettiin 2P, 3P ja 4p -kuvioita. Vastaanotto ja puolustus pitivät, syöttöönkin oli tullut aika kivasti tehoa. Turnauksen 2. sija.

Smash kohtasi KaPon eka pelissä. Tasaista vääntöä KaPon pelin ailahdellessa. Smash lopulta voittajaksi 2-1. PuMan Legetiä vastaan hyökkäysvoima ei nuoremmalla joukkueella riittänyt. Arsin Smash laittoi kuitenkin lujille. Hyvin tasainen peli vaikka 2-0 -tappio tulikin. Eräpallossakin jo käytiin Legetin poikien kannustaessa hurjaan taistoon. Turnauksen 3. sija ja paikka A-poolissa säilyi.

Tulokset

 

B-poolissa Järvenpäässä olivat mukana PuMan Warriors ja Sharksit. Warriorsiilla oli koko turnaus tällä kertaa henkien taistoa. Porvoota vastaan vastaanotto ei riittänyt. Omat eli Sharks päihitettiin vaikka Sharks laittoi eka erässä tiukille. BV:tä vastaan eka erä ok mutta sitten totaalinen lopahdus. Kotiyleisö sai BV:n yrittämään leijonan tavoin ja se käänsi pelin isännille.

Porvoon napsi voiton myös Sharkista ja koko turnauksesta. Warriors toiseksi. Sharks oli hyvin kiinni kolmannessa sijassa voitettuaan BV:n 2-1 mutta Warriorsin häviö BV:lle nosti tämän Sharkisin ohi 3. sijalle. Sharks hakee nyt vauhtia C-poolista.

Tulokset

 

C-pooli pelattiin jo lauantaina Helsingissä Helmi Centerissä. D-poikien uusi joukkue Tornadot pelasi vahvimmin. Vaikka mukana uusia pelaajia, varmuus syötöissä oli paras ja tennistä ei lähdetty pelaamaan niin paljon. Toiseksi sijoittui Puman E-pojat ja KoVe kolmanneksi.

Tulokset