B-tytöille etelän aluemestaruus!

15.12.2019


Tässä tyttöjen kirjoitus eilisestä AM-finaali turnauksesta:


Päivän ensimmäinen peli oli Sibbo Vargarnaa vastaan. Pelissä oli huono peli fiilis ja teimme paljon omia tyhmiä virheitä. Peli päättyi kuitenkin meidän 2-0 voittoon (25-19,25-16)

Toinen peli Kausalaa vastaan sujui paremmin, teimme vähemmän omia virheitä kuin edellisessä pelissä ja yhteishenkikin oli paljon parempi. Peli päättyi selvään 2-0 voittoon (25-13,25-10)

Seuraavana oli vuorossa välierä Vanlea vastaan ensimmäisen erän voitimme ihan hyvällä pelillä selkein lukemin 25-10. Seuraavaan erään lähdettiin samalla hyvällä fiiliksellä millä lähdimme ensimmäiseen eräänkin. Vastustaja sai alkuun hyvän syöttöputken ja tilanne oli Vanlelle 4-0. Tässä erässä teimme taas paljon omia virheitä ja puolessa välissä erää tilanne olikin Vanlelle 16-9. Tästä lähdimme kirimään vastustajan etumatkaa ja pääsimme tasatilanteeseen 21-21 jonka jälkeen emme saaneet tehtyä pisteitä ja näin erä päättyi Vanlelle 25-21. Kolmanteen erään lähdimme itsevarmoina ja päätimme että emme tekisi enää tyhmiä virheitä. Tämä erä oli koko ajan hallussamme ja päättyi meille 15-7 ja näin koko peli meille 2-1.

Ja päivän viimeinen peli eli finaali Rajua vastaan. Ensimmäisen erän etenimme tasatahtiin tilanteeseen 8-8 asti, kunnes Raju otti uuden vaihteen päälle ja pääsi tilanteeseen 17-12. Teimme paljon syöttövirheitä ja ensimmäisessä erässä emme saaneet peliämme kunnolla käyntiin ja näin erä rajulle 25-20. Toiseen erään lähdimme sisuuntuneina ja voitontahtoisina. Erä oli todella tiukka ja etenimme koko erän tasatahtiin. Saimme käännettyä tiukan erän meidän voitoksi, Ansa päätti toisen erän hienoon ässään kun pallo pompahti verkon kautta vastustajan kenttään ja näin erä meille 26-24. Kolmaskin erä oli todella tiukka mutta taistelimme sen meidän voitoksi 15-13. Ja näin voitimme aluemestaruuden ja finaalipelin 2-1.

Näin ollen kultaa siis Pumalle, hopeaa Rajulle ja pronssimitalit Vanlelle. 

Sijoitukset: PuMa, Raju, Vanle, Kausala, Kave ja SV.