Puman D-junnut leireilivät Pajulahdessa

2.12.2019Etelän alueen D-ikäiset leireilivät viikonloppuna Pajulahden urheiluopistolla teholeirillä. Pumalaisia oli runsain mitoin mukana sekä tytöissä että pojissa. Reissuun lähdettiin jo perjantaina. Monelle leiri oli ensimmäinen näin ”uudessa oudossa” porukassa.

Hyvin kaikki meni. Pumalaiset käyttäytyivät mallikkaasti. Leirisäännöt oli opeteltu jo etukäteen ja niitä noudatettiin.

Leiri oli kyllä hyvää oppia kaikille osallistujille. Hyviä liikkuvuusharjoitteita, vastaanotto, iskua, torjuntaa, puolustamista ja ennen kaikkea pelillisiä harjoitteita paljon. Ihan silmissä esim. poikien vastaanotto kehittyi ja moni poika ylsi aivan eri tasolle kuin normi viikkotreenissä.

2007 syntyneet lähtevät jatkamaan tästä eteenpäin. Huhtikuun lopulla on seuraava leiri, jossa lähdetään jo tunnustelemaan porukkaa syyskuussa pelattaviin alueiden välisiin SM-kisoihin (syyskuun 3. viikonloppu Lounaan -alueella). Vanhempi ikäluokka 2006:t on mukana. Pelit pelataan isolla kentällä ja tässä on pojilla ja monilla tytöilläkin vielä opeteltavaa.

Leiri kasvattaa asennetta, antaa hyviä malleja ja vinkkejä harjoitteluun. Luennolla kuultiin yläkoululeiritoiminnasta, jonka haku avautuu maaliskuussa ja on auki kesään asti. Moni kiinnostui tästä – huoltajat olkaa valmiit!