E-junnut ja C-tytöt kisasivat Puistolassa

16.11.2019E-poikien Pro hallitsi tilanteet ja jatkaa sarjaa puhtaalla pelillä erillä 18-0 E-junioreiden AM-sarjan 2-lohkossa. Parikkalan joukkueet veivät seuraavat sijat  Puman Magic tsemppaili siinä sitten perässä. Kausala oli tällä kertaa pois sairastumisien vuoksi. Ykköslohko pelataan sunnuntaina Malmilla.

Tulokset

Puistolassa pelattiin myös C-tyttöjen G-pooliturnaus, jossa C2 mukana. Harmittavasti kovin joukkue ViLePa tuli heti eka peliin vastaan, kun uusia pelipaikkoja vasta opeteltiin ja uusia pelaajia sulateltiin joukkueeseen sisään. Tappio pienten vastaanottoepäonnistumisten, hätäilyjen ja virhepaikkojen myötä.

Toisesta pelistä lähtien pelisysteeemit alkoivat olla selvät vaikka paikkoja vieläkin haettiin. Rauhallisuus nostoissa ja passissa tuottivat tulosta. Palloa tapettiin nelosesta ja keskeltä. KorPo kaatui 2-0.

Kolmannessa pelissä vastaan KaPo. Systeemi vörkki. Hiukan aloitus herpaantui mutta eränloppua kohti asia korjattiin. Erä Pumalle. Toisessa erässä sitten virhemäärä kasvoi, hyökkyksissä hiukan hapuilua ja pientä hätäilyä toimituspalloissa. Kolmannessa erässä sitten näytettiin osaaminen eikä voittajasta ollut epäselvyyttä: Ottelu PuMalle 2-1.

Toinen sija turnauksesta pitää C2:n G-poolissa. Tällä erää hyvä näin, koska kehitettävää on paljon syötön kovuudessa ja vastaanottopelin liikkuvuuksissa. Kokonaisuus oli kuitenkin tytöiltä erinomainen - rauhallista pallon nostoa, hyvää passia ja pallon päättämistä. Tästä on hyvä jatkaa!

Tulokset

 

Liitteet