Naisten kotipelistä ensimmäinen voitto!

7.10.2019

Voitto!    
Kuva: Paul Laurell
Voitto! Kuva: Paul Laurell

Tuplaviikonlopusta saldona 4 pistettä.

Lauantainen vierasottelu Kaukajärvellä päättyi Raiskun kotivoittoon 3-2. Oma pelimme haki vielä uomiansa ja erityisesti RaIskun hakkuri oli pelipäällä ja ratkaisi monia pitkiä palloralleja RaIskun voitoksi. Parhaana palkittiin meiltä Veera, joka puolusti takakentällä mainiosti ja iski pisteitä tasaiseen tahtiin. Yksi piste sieltä matkaan ja pelaajille sekä valmentajalle jäi paljon pureskeltavaa ensimmäistä kotipeliä varten.

Sunnuntaisessa kotiavauksessa Puistolassa nähtiin aivan eri joukkue. Oulun Kisko kaatui näyttävällä esityksellä 3-0 ja samalla saalistimme kauden ensimmäisen voiton! Kotipelissä kunnostauduimme erityisesti syöttöruudussa ja onnistujia löytyi jokaiselta pelipaikalta. Parhaana palkittiin Minttu, joka hyökkäsi kovilla tehoilla palloa Kiskon kenttään. Mainitsemisen arvoista on myös Annin jäätävä tulo kentälle kolmannessa erässä: hänen ässien siivittämänä kuroimme Kiskon johdon umpeen ja voitimme koko ottelun!
Kiitokset kannustajille, toivottavasti näemme teidät jo viikon päästä uudelleen Puistolassa klo. 16.00, kun kohtaamme paikallisvastustajan Helsinki Volleyn.