E-juniorit avasivat kauden

7.10.2019PuMan E-juniorit - tyttöjen ja poikien yhteisessä aluesarjassa - aloittivat kauden Parikkalassa ja Viikissä. Parikkalaan matkasivat poikien Pro- ja Magic-joukkueet. Prossa pelaavat jo D:ssä harjoittelevat neljä poikaa ja kokemus näkyikin kentällä avausturnauksessa. Syöttö- ja vastaanottovarmuus muihin joukkueisiin nähden oli sillä tasolla, että avausturnauksen voitto oli selvä. Pallo pystyttiin pelaamaan kolmella kosketuksella ja ainoana joukkueena Pro hyökkäsi yhden käden hyökkäyksiä.

E-poikien nuoremmassa Magic-joukkueessa oli mukana kokemusta ja aloittavaa pelaajaa. Joukkueessa hyvä henki. Vastaanotossa jäätiin kuitenkin kokeneemmille Kausalankin tytöille ja Parikkalan hyvää työtä tekeville joukkueille. Hyvä kauden avaus kuitenkin.

Junamatka oli matkan kohokohta. Kännyköiden sijaan pelattiin korttia. Leikkipaikka oli isommollakin pojilla kovassa käytössä. Ja junassahan oli ravintolavaunu. Näin matka itärajalle meni paljon mukavammin kuin autolla – ja kestävämmin tietysti myös!

Tulokset

Toinen E-turnaus oli PuMan kotiturnaus Viikissä. Mukana ED-tyttöjen Murmelit sekä E-poikien kaksi joukkuetta, King ja Star. Murmelit osoittivat kokemusta ja nappasivat turnauksen kakkossijan. Pojilla sen sijaan oli vastaanoton ja keskittymisen kanssa hiukan vielä kehitettävää. Porvoon NMKY ja Naaras Leijonien tytöt suoriutuivat varmuusmielessä peleistä paremmin. Hyvä alku kuitenkin viiden joukkueen lohkoissa ja kausi on pitkä!

Tulokset