Pasi Hölttä PuMan uusi puheenjohtaja

3.9.2019


PuMan vuosikokous on valinnut Pasi Höltän seuran uudeksi puheenjohtajaksi. Pasi on PuMan pelaajakasvatti samoilta ajoilta kuin Ducksissa pelaava Toni Kankaanpää. Pasi on saavuttanut PuMan riveissä mm. B-poikien Suomen mestaruuden sekä A-poikien "parhaan" pelaajan kunniamaininnan vuonna 2002. Uudelleen Pasi tuli PuMan toimintaan mukaan 25-vuotisjuhlan myötä vuona 2014, missä hän muisteli menneitä. Sitten hän onkin tehnyt valmentajauraa nuorten naisten harrastusryhmässä. Pasilla on 2-tason valmentajatutkinto. Yhdistystoiminta on Pasille tuttua maanpuolustusjärjestöistä myös puheenjohtajana, ja hän on toiminut aikanaan myös opiskelijajärjestöissä.

Hallitukseen valittiin Pasin lisäksi uutena jäsenenä Hanna Iiskola-Kesonen. Vanhoista jäsenistä uudelle kaksivuotiskaudella valittiin Anne Isomäki ja Susanna Pussinen. Toista vuotta hallituksessa jatkavat Jouni Lind, Susanna Mankolanaho, Jukka Sassi ja Jani Borgman. Varajäseniksi valittiin Piia Kuronen, Pasi Ropponen ja Hanna Maula.

Vuosikokous linjasi alkavaa kautta toimintasuunnitelmalla. Uusina asioina nousevat ns. akatemia-joukkueiden kehittäminen. Meidän valkku -hanke Ari Paloniemen johdolla jatkuu ja myös Jyrki Nurmisen työ PuMan ja VanLen yhteisvalmentajana. Virginie de Carnen leirityksiä jatketaan. PuMa pelaa naisten ykkössarjaa ja farmijoukkueella naisten 2-sarjaa. Juniorisarjoissa PuMalla on laaja edustus kaikissa ikäluokissa niin tytöissä kuin pojissa, ensimmäisen kerran vuosikausiin myös A-pojissa.

Taloudenhoidossa haasteena on lisääntyvät salikustannukset. Pelaajamäärä on hyvässä kasvussa ja kausi- ja jäsenmaksutulotkin sitä myötä. Tulevalla kaudella säästetään hiukan valmentajakoulutuksissa ja varustehankinnoissa edelliseen kauteen nähden.

Mennyt tilikausi tuotti tasapainoisen tuloksen. Varoja saatiin siirrettyä tulevan kauden käyttöön hiukan jopa suunniteltua enemmän. Tässä apuna oli kaupungilta saatu Vuoden urheilijaseura palkinto, 5000 e.

Toimintakertomukseen on kirjattu perinteiseen tapaan tarkasti seuran ja joukkueiden toiminnasta.

PuMan toiminnantarkastajaksi valittiin Tuulia Havia ja varalle Ville Kauppi.