Pumalle D-poikien aluemestaruus

30.4.2019
Puman D-pojat olivat selviytyneet kahdella joukkueella D-poikien finaaliin, joka pelattiin sunnuntaina Karkkilassa. Vanhempien poikien King-joukkueelta odotettiinkin hyvää suoritusta ja sitä tuli. Virginie de Carne luotsasi pojat ensin puhtaalla pelillä alkulohkon voittoon ja sitten välierä 2-0 -voitto Sibbo Vargarnasta ja lopuksi 2-0 -voitto VanLesta finaalissa. Pojat esittivät hyviä peliotteita ja kasvua koviin peleihin. Parhaana joukkueesta palkittiin Noa Mäkeläinen.

Nuorempi joukkue Rangers esitti niin ikään hyvää peliä, vastaanotto toimi. Kova alkulohko (King ja Kapo) johti kuitenkin Rangersit pelaamaan sijoista 5-6. Sijoituspeli KaPo 2:ta vastaan sitten hoidettiin 2-1, tosin hiukan henkisellä puolella taistellen varsinkin toisessa erässä. Tuloksena AM 5. sija (5/14).

Puman kolmas joukkue Titans pelasi Parikkalassa sijoista 11-14. Mukana oli myös E-poikien Pro -joukkue. Titans aloitti vahvasti ja otti Prolta erän. Vastaanottopeli oli kehittynyt valtavasti ja peliä rakennettiin kolmella kosketuksella. Pro alkoi kuitenkin pelaamaan "järkevästi" pudotellen palloa etukentälle ja heittäen sormilyönnillä taakse. Titansin pojilla vuoden pelanneina on vielä puolustuksessa ja hyökkäyksen tekemisessä kehitettävää. Pro vei 2-1 voiton.

Pro hoitelikin koko turnauksen voitokkaasti ja tuloksena 11. sija (11/14). Titans taisteli turnauksen päätteeksi hienon voiton KaVesta ja turoksen 13. sija (13/14).

- tyytyväinen saa olla näin vähän aikaa pelanneiden poikien pelaamiseen, totesi pelivalmentajana toiminut Jouni Lind. Kehitys näkyy ihan silmissä!

Onnittelut aluemestareille ja lämmin kiitos kaudesta valmentajille, huoltajille ja pelaajille!

Tulokset