C3-tytöt lohkokakkoseksi viikonloppuna

22.10.2018

C3-tytöt tuulettavat.
C3-tytöt tuulettavat.
Kiitos hyvästä pelistä: C3-C2-ottelun kättely.
Kiitos hyvästä pelistä: C3-C2-ottelun kättely.

PuMan C3-tytöt voittivat VilePan ja PuMa C2:n ja hävisivät Espoon Lentiksen C1-tytöille sunnuntaina 21.10. C-tyttöjen 1 pooliturnauksen G6-lohkossa

Päivän ensimmäisessä ottelussa sai Vilepa aluksi otteen pelistä, mutta PuMan vahvan syöttöpelin ansiosta tytöt pääsivät peliin mukaan. Vilepa oli lopussa lähellä tasoittaa, mutta PuMa vei tiukan erän pistein 25-23. Toinen erä voitettiin selvemmin: PuMa hallitsi erää ja vei sen nimiinsä 25-13.

Toinen ottelu pelattiin PuMan C2-joukkuetta vastaan. C3 karkasi heti alussa 15-1 johtoon ja piti etumatkansa loppuun asti. Ensimmäinen erä voitettiin 25-5. Toisessa erässä C2 tarjosi tiukempaa vastusta ja oli erän alussa jo 4-0 johdossa, kunnes C3 aloitti kirin ja vei seuraavat kuusi pistettä putkeen. Kovat syötöt ja hyökkäyspelin parantuminen toivat PuMa C3:lle pitkiä pisteputkia. Joukkue kasvatti johtoaan tasaisesti ja voitti erän lopulta 25-15.

Viimeinen ottelu pelattiin Espoon Lentiksen C1:stä vastaan, joka oli voittanut päivän aiemmat ottelunsa. Ottelun ensimmäinen erä eteni tasatahdilla aina tilanteeseen 19-19 asti, jonka jälkeen Espoon hyvä syöttöpeli ja hyökkäysten tehokkaampi viimeistely käänsivät erän heille numeroin 25-22. Toinen erä eteni samaan malliin ja tilanne pysyi melko tasaisena aina pisteisiin 18-18 asti. Sen jälkeen Espoo sai pienen johdon ja piti sen loppuun asti. Erä päättyi Espoolle 25-22.

PuMan C3-tytöt päätyivät lohkon toiseksi ja jatkopelit jatkuvat ylemmässä poolissa seuraavalla kierroksella.

Tarkemmat tulokset tämän llinkin takaa.