E-ikäisten tyttöjen ja poikien yhteinen aluesarja käyntiin

9.10.2018

PuMan H-juniori Ossi palautuu otteluiden välillä
PuMan H-juniori Ossi palautuu otteluiden välillä
E-pojat juhlivat voitettu pistettä Porvoon NMKY:tä vastaan
E-pojat juhlivat voitettu pistettä Porvoon NMKY:tä vastaan
E-poikien syöttöpeli oli mallikasta Vihdissä läpi turnauksen
E-poikien syöttöpeli oli mallikasta Vihdissä läpi turnauksen

Poikien aluesarja alkoi näyttämään jo varsin tyngältä, mutta etelän alue teki päätöksen yhdistää tyttöjen ja poikien aluesarjat.

”Hienoa, että tyttöjen ja poikien sarjat yhdistettiin, jotta saadaan pojillekin paljon pelejä eri vastustajia vastaan”, iloitsee PuMan toisen E-poikien aluesarjajoukkueen valmentaja Juha Kiilunen. Nyt aluesarja pelataankin 13 joukkueen kesken kolmessa lohkossa, joista kahdessa yhteensä 5 PuMan joukkuetta.

”E-poikien toinen joukkue nautti pelaamisesta ensimmäisessä turnauksessa Viikin monitoimitalolla lauantaina, vaikka pieni väsy iski lopussa. NaLesta tuli voitto, Porvoon poikia vastaan todella niukka tappio ja omille tytöille vähän selvemmät, mutta ei missään nimessä rökäletappiot”, kertaa Juha lauantain turnausta. Vaikka PuMan sisäisissä tytöt peittosivat pojat, Porvoon poikajoukkue vei lopulta turnauksen ja toisen sijan ratkaisivat PuMan kaksi E-tyttöjoukkuetta keskenään. E1 Pink oli ratkaisevassa pelissä lopulta E1 Lilaan vahvempi. 

”Meillä on ollut VO-jakso ja todella mallikkaasti pallo nousi passarille. Seuraava jakso passi/hyökkäys, jossa onkin hieman tekemistä. Paljon on tekemistä mutta lähdetään kehittämään pala kerrallaan”, summaa E1:n vastuuvalmentaja Juha Laurila ja jatkaa: ”Valmennuksellisesti haastavinta oli pitää pääkopat kasassa, aikamoista vuoristorataa jokainen erä.”

PuMan toinen poikajoukkue pelasi sunnuntaina PuMa E1-tyttöjen Yellow -joukkueen kanssa Vihdissä, vastassa Vihdin kaksi tasaisen hyvää joukkuetta, joissa pelasivat viime vuoden aluemestaruushopeaa voittaneet pelaajat. E1 jäi lopulta kovassa seurassa turnauksen viimeiseksi, kun PuMan toinen poikajoukkue selvitti molemmat sekä ViLePa Blackin ja ViLePa Yellown 2-0 ja koko turnauksen ilman erätappioita.