B-tytöt SM-Sarjaan turnausvoitolla Maskusta

30.11.2019


Tässä tyttöjen kirjoittama turnauskertomus lauantailta.

Saavuimme aamulla Maskuun hyvin mielin ja valmiina pelipäivään. Ensimmäisenä vastassa oli Kausalan Yritys. Oma peli sujui erinomaisesti ja voitimme pelin selkein lukemin 2-0. Joukkueemme  seniori Anni Henell tykitti laidasta ja juniorimme Noora Kortelainen keskeltä.

Seuraavana vastassa oli Murto. Peli alkoi vahvasti ja veimme ensimmäisen erän kotijoukkueelta. Iida Mentulan passipeli oli monipuolista loistavien liberoiden nostojen johdosta. Myös Venla Heikkinen tykitti palloa Murton harmiksi. Toisen erän alku hajosi käsiin omien turhien virheiden takia. Murto oli johdolla 23-17 kunnes meidän ässätykki (Siiri Ruuskanen) hyppäsi syöttöruutuun. Tämä antoi meille poweria ja täten voitimme pelin 25-23. Peli oli hyvin tunteikasta ja jokainen antoi kaikkensa.

Viimeinen peli oli SoPaa vastaan. Olimme hävinneet SoPalle jo aikasemmin tällä kaudella joten voitontahtomme oli hurja. SoPa voitti ensimmäisen erän tiukasti lukemin 25-23, peli oli kuitenkin PuMalta hyvin laadukasta. Toisessa erässä saimme SoPan vastaanoton horjumaan Annarosa Torchian sekä Roosa Armstead-Lehden kovilla syötöillä, voitimme erän 25-22. Hyvän yhteishengen sekä kovien suorituksien takia voitimme kolmannen erän 15-13. Erä ja ottelupallo päättyi Mentulan hihatakapateriin Kortelaiselle, josta hän pamautti pallon kenttään. Nousimme siis C-pooliin.