D-pojilla hienot turnaukset

3.11.2019


D-pojat olivat liikkeellä lauantaina kaikkien neljän joukkueen voimin. Smash oli 1A-turnauksessa Haminassa kuuden pojan voimin ja nappasi hienosti turnauksen kakkossijan voittaen Porvoon ja Karkkilan ja häviten ainoastaan Arsin kovalle nelikolle. Smash siis jatkaa vuoden viimeiseen D-turnaukseen yläpoolissa. Pelisysteemeissä P2 on hyvin vakiintunut.

Tulokset

Puistolassa kamppailuja käytiin kolmen PuMan joukkueen ja Blues Volleyn voimin. Turnaus alkoi Warriorsin ja Sharksin pelillä, jossa eka erä oli hyvin tasainen. Sharks johti pitkään erää mutta loppuerän omat virheet veivät pisteitä. Toisaalta Warriorsin uusi viisikko sai alkututustumisen jälkeen pikkuhiljaa pelin kuosiin. Nähtiin hyvää vastaanottoa ja vastapallotorjuntoja. Warriors vei erän. Toiseen erään sitten Warriors karsi syöttövirheensä pois ja peliä alettiin rakentaa rauhassa kolmen kosketuksen peliksi. Peli Warriorsille 2-0.

Välipeleissä PuMan joukkueet voittivat Blues Volleyn, jolla oli vielä paljon aloittavien pelaajien aloitusvirheitä ja vastaanotto haki uomiaan. Turnauksen huipentuma tuli viimeisessä pelissä, kun Leget ja Warriorsit kävivät keskinäiskamppailun. Eka erää mentiin tasaisesti aina 17-17 pisteisiin saakka. Erän loppu sitten taipui Legetille. Mutta Warriors tsemppasi toiseen erään ja nuoremmat nappasivat erän halliten sitä alusta loppuun. Kolmannessa erässä oli sitten edessä jännitysnäytelmä. Tasaisesti edettiin 8 pisteeseen saakka mutta sitten taas kokeneempi joukkue, Leget, piti pelinsä kuosissa ja otti voiton 2-1. Näin Legetille turnausvoitto ja Warriors hopealle.

Tulokset

Lopputulokset kuitenkin sekä Leget ja Warrios etenevät 1-pooliin. Sharks hienosti turnauksen kolmantena. Turnauksessa Leget ja Warriors pelasivat jo ihan saumattomasti P2-systeemillä, syötöt ja vastaanotot toimivat hyvin. Sharksissa hiukan haetaan pelipaikkoja mutta P2 on sielläkin vakiintumassa.