Vanhemmilla on tärkeä rooli urheiluharrastuksen tukijana ja nuorten huoltajina. Terve urheilija -kampanja korostaa valmennuksen ja huoltajien yhteistyötä.
Pumassa on keskusteltu vakuutusturvasta treeneissä tapahtuvien tapaturmien varalta. Lentopalloliiton kautta vakuutusturva kattaa myös apuvalmentajat ja vapaaehtoistyöntekijät. Lentopallokoululaiset voivat ottaa aikuisten harrastajapassin 18 eurolla.
Joukkueet olivat perustyytyväisiä, että joukkueiden kokoonpanot, valmennusasiat, salivuorot olivat kohtuukunnossa. D-tytöissä kaivattaisiin lisävoimia valmennukseen.
Aluemestaruuskarsintasarja lohko 3 klo 9:30-15:30
Puma Volley on valmis vetämään Helsingin kouluissa lentopallosta kiinnostuneille (ensisijaisesti 3-5 luokat) demotunteja osana valtakunnallista koululentopallokampanjaa. Lähiaikoina kampanjaa toteutetaan ainakin Hiidenkiven, Pihlajiston ja Haagan peruskouluissa. Yhteyshenkilö Pumassa jouni.lind@saunalahti.fi p. 050-5213305
Osana Sinettiseurojen toimintaa Puman E-tytöt ovat hyväksyneet joukkueelle yhteiset pelisäännöt. Samoin vanhemmat keskustelivat ja hyväksyivät vanhempia koskevat säännöt.
RSS ATOM