PuMan SM-sarjassa pelaava B-tyttöjen 1-joukkue pelasi kotiturnauksensa Maatullin koulun salissa la 5.2.2005 voittaen kaksi peliä lisää ja on nyt seitsemällä voitollaan häviöittä edelleen lohkonsa piikkipaikalla ja todella lähellä tämänkeväistä SM-finaaliturnausta. Finaaliturnauspäivämäärät 23.-24.4 kannattaa jo merkitä kalenteriin.
PuMan tulevien ottelu/turnaustapahtumien yms ilmoitteluun on perustettu tapahtumakalenteri, josta löydät tietoa tulevasta ja myös linkkejä historiaan selaamalla kalenteria taaksepäin.
A-pojat pelasivat toisen SM-osaturnauksen lauantaina 29.1.2005 Äetsässä. Pojat voittivat yhden ottelun, mutta hävisivät kaksi.
PuMan A-tyttöjen haaveet pääsystä tämän kauden SM-finaaliin kaatuivat käytännössä Eurassa su 30.1.2005 kärsittyihin kolmeen otteluhäviöön. PuMalla on nyt viidestä ottelusta vain yksi voitto ja jäljellä vain kaksi peliä. Kolmellakaan voitolla finaalipaikka ei irtoa ilman otollisia ristiinpelaamisia, joten SM-finaaleissa ei PuMan A-tyttöjä tänä keväänä todennäköisesti nähdä.
KOKOUSKUTSU (30.1.2005)
PuMa-Volley Ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 28.02.2005 Kalevalanpäivän iltana klo 18.30 alk Nurkkatien koululla.
Junioripelaajien vanhemmille, johtokunnalle ja valmentajille suunnatun kyselyn vastausaika päättyi su 23.1.2005. Vastausten yhteenvedot käsitellään purkutilaisuudessa ma 7.2.2005. Purkutilaisuuteen voivat osallistua kaikki PuMa-Volleyn toiminnasta kiinnostuneet, seuran jäsen ei tarvitse olla.
B-pojat voittivat tässäkin lauantaina 15.1.2005 Koskella pelatussa osaturnauksessa ottelunsa.
PuMan B-tyttöjen 1-joukkue kävi pelaamassa SM-sarjan toisen turnauksensa Lapissa (Rauman lähellä) ja saalisti kaksi otteluvoittoa lisää ja on edelleen ilman häviöitä hyvin mukana SM-sarjalohkonsa kärkikamppailuissa.
B-pojat sijoittuivat Baltic Sea Juniorissa neljänsiksi. Sarjaan osallistui 8 joukkuetta.
Baltic Sea Junior -turnauksen (8-9.1.2005) lopulliset tulokset ovat nähtävissä VanLen nettisivuilla/BSJ-turnaus. Klikkaa "lisätietoja"
RSS ATOM