Järvenpäässä la 17.12. pelatussa naisten 1-sarjan ottelussa paikallinen Blues-Volley otti PuMalta väkisin hyvillä onnistumisillaan kaksi ensimmäistä erää, kunnes sen peli pikkuhiljaa hiipui samalla kun PuMan peli parani. PuMa voitti loput kolme erää melko selvin luvuin ja näin koko ottelun 3 - 2 (23-25, 17-25, 25-13, 25-18, 15-9).
Etelä-Suomen Lentopallon Aluevalmennuskeskuksen (ESA) ja yhteistyöseurojen välinen perustamissopimus allekirjoitettiin sunnuntaina 11.12.2005 Suomen Cupin finaalien yhteydessä. Suomen Lentopalloliitto ry:n puolesta sopimuksen allekirjoitti lentopalloliiton väistyvä puheenjohtaja Seppo Sammelvuo, PuMan allekirjoittaja oli Markku Kannuksela. Etelä-Suomen Lentopallon Aluejaoston puolesta sopimuksen allekirjoitti puheenjohtaja Merja Isomäki.
Kaikkiaan kuudes lentiskehittäjä Pertti Kulluvaaran johdolla pidetty seuran kehittämiskokus oli Malmin Kauppaoppilaitoksen kokoushuoneessa 12.12.05 kello 18.00-20.00. Paikalla oli lentiskehittäjän lisäksi seitsemän PuMan aktiivitoimijaa. Kokouksessa käytiin läpi pienryhmissä aikaansaatuja tuloksia ja suunniteltiin jatkotoimenpiteitä. PuMan kaksi valittua kehittämiskohdettahan ovat taloustoiminta/varainhankinta ja lasten ja nuorten liikunta.
Lohkon 4 viimeinen turnaus pidettiin sunnuntaina 11.12.2005 Myyrmäessä
Vammalassa la 3.12 pelatussa A-tyttöjen SM-sarjan lohko 3:n komannessa osaturnauksessa PuMan A-tytöt pelasivat kaksi ottelua ja ottivat niissä kaksi hienoa voittoa, ensin tiukasti vastaan hangoitelleesta Vaasan Vasamasta 2-0 (25-21, 25-22) ja sitten Raision Loimusta samoin 2-0 (25-14, 25-16). PuMa jatkaa lohkon kärjessä kahdella häviöllä, jäljellä on vielä yksi osaturnaus Hämeenlinnassa la 7.1.2006.
PuMan naisten 1-sarjajoukkue palasi kahden tappion jälkeen torstai-iltana 1.12 voittokantaan paikallisvastustajansa Naarasleijonien kustannuksella, alussa hyvin vastaan pyristellyt NaLe ei pystynyt viemään Malmin "Kauppiksella" pelatussa PuMan kotiottelussa erääkään PuMalta, jonka voitto kirjattiin 3 - 0 (25-22, 25-17, 25-15).
Porvoossa pelattiin la 26.11. B-tyttöjen aluemestaruudesta. Mukana olivat neljän alkulohkon kaksi parasta kustakin, eli yhteensä 8 joukkuetta. PuMan B1 -tytöt sijoittuivat lopulta viidenneksi.
PuMan B-pojat voittivat täysin ylivoimaisesti Etelän alueen mestaruuden v. 2005. Muista B-poikajoukkueista ei ollut kunnon vastusta Pumalle. Puman pojat voittivat kaikki pelaamansa ottelut suoraan 2-0 ja täysin selvin eränumeroin.
Korson Vedon naisten 1-sarjajoukkue oli latautunut hyvin kotisalissaan Lumossa su 27.11 pelattuun paikalliskamppailuun PuMa-Volleytä vastaan, se voitti loppua kohti tasoittuneen kamppailun erin 3-1 (25-15, 25-19, 22-25, 25-22). Korso ohitti samalla PuMan lohkon sarjataulukossa ja on nyt kakkosena Korian Ponnen jälkeen ja sillä on mahdollisuudet jopa lohkovoittoon kun se kohtaa vielä kotonaan Korian. PuMalta mahdollisuudet lohkovoittoon karkasivat tällä häviöllä, nyt on keskityttävä säilymiseen lohkon kolmen parhaan joukossa viimeisten kolmen ottelukierroksen aikana ja jälkeen.
Lantton aiheena oli vastaanoton ja puolustamisen kehittämisharjoitteet. Lantto tähdensi valmentajille moneen otteeseen sitä, kuinka tärkeää on opettaa junnuille mahdollisimman nuorena heti oikea tekniikka eli oikeat otteet ja perusasennot, koska väärin opituista liikkkeistä on erittäin vaikeaa oppia myöhemmällä iällä pois. Mitä varhemmin asiat opitaan oikein, sitä helpompaa lajissa kehittyminen on myöhemmin. Yksi oikein tehty tapa opettaa enemmän kuin kymmenen väärin tehtyä. Lantton vetämät harjoitteet tuntuivat olevan vähän liian vaikeita ainakin C-tytöille, C-pojat taisivat hallita perusasiat vähän paremmin. Toivottavasti oppi kuitenkin meni valmennettäville ja valmentajille perille.
RSS ATOM