Limingassa 25-26.4 pelattujen SM-finaalien Sunnuntaiaamu muodostui kohtalokkaaksi tytöille. Lauantaina oli jo tie raivattu 8 joukkoon, mutta Su-aamun ensimmäisessä pelissä Salo oli paremmin hereillä ja pudotti Puman ulos 4:n parhaan joukosta.
No niin, pojat sitten kävivät Kuortaneella pelaamassa. Ja jännitystähän riitti. Sijoitukseksi tuli 7. Parempaankin oli edellytyksiä, mutta tiukoissa välierissä ei osattu jättää tekemättä helppoja virheitä, jolloin voitti lipsui vastustajalle. Mutta kokonaisuutena koko kauteen voi poikien osalta olla enemmän kuin tyytyväinen. Tavoitteena oli päästä SM-lopputurnaukseen, ja sinne päästiin.
PuMan Euran, NaLen ja Korson pelaajalla vahvistettu naisten alle 22 vuotiaiden joukkue on Suomen mestari 2008. Mestaruus vaati voiton loppuottelussa selkeästä ennakkosuosikista Hämenlinnan Tarmosta. PuMan voittoluvut molemmissa pelatuissa erissä olivat niukkaakin niukemmat, mutta piste-erolla ei ole merkitystä kun vain voitot lasketaan. Loppuottelu PuMalle 2-0 (28-26, 25-22).
Viikonloppuna 19.-20.4.2008 Hollolan Salpakankaalla pelattavassa naisten alle 22 v SM-turnauksessa PuMan joukkue selvitti lauantain peleistä tiensä sunnuntaina pelattaviin välieriin ja samalla sijoitus sementoitui varmasti välille 1-6. Pelit jatkuvat sunnuntaina klo 10.
C-Pojat lähtevät hyvissä ajoin jo perjantaina 18.04. bussilla kohti Kuortanetta. Klo 17.00 pe iltana on varattuna sali Kuortaneelta viimeistelyä varten. Varsinaiset pelit alkavat lauantaina. Ensimmäiset vastustajat ovat tiedossa; Kosken Kaiku ja Pielaveden Sampo.
”Pumakone” jyräsi Puistolan Urheilutalolla la 12.4 pelatuissa välierissä. Tytöt eivät antaneet neljälle muulle joukkueelle mitään mahdollisuuksia, vaan voittivat kaikki ottelunsa suoraan 2-0.
Elämme taas sitä vuodenaikaa, jolloin on hyvä hetkeksi pysähtyä ja silmäillä kulunutta lentopallokautta, poimia hedelmät ja ehkä jos ei nyt antaa risuja niin ainakin ottaa opiksi.
Tyttöjen voittoputki kesti SM-runkosarjan neljännenkin turnauksen. Virroilta haettiin kolmesta viimeisestä ottelusta täydet 6 pistettä.
RSS ATOM