PuMalla on harkinnassa vaihtaa nettisivut monipuolisempaan ja uusia käyttömahdollisuuksia sisältäviin sporttisaitin tuottamiin sivuihin.
PuMa-Volleyn VUOSIKOKOUS pidetaan maanantaina 28.09.2009 klo 18.00 alkaen Puistolan peruskoulun luokassa 205 (2krs., portaat nousevat Urheilutalon sisäänkäynnin vierestä leikkipaikan puolelta ylös). Käsitellään sääntöjen mukaiset asiat. Tervetuloa mukaan päättämään seuran asioista. Tarvitsemme uusia henkilöitä johtokuntaan! Työt eivät varmaan rasita ketään - kokouksia vain 6-7 kertaa vuoden aikana. TERVETULOA!
Lentopallokoulun uusi harjoitusvuoro on perjantaisin klo 17.00-18.30.Valmentajina toimivat Anna Kojola sekä Ulla Murorinne. Ensimmäiset perjantaiharjoitukset ovat 18.9.
Syyskuun alusta voimaan tulevat uudet harjoitteluajat eri saleilla on jaettu.
Pidetään Malmin työväentalolla klo 12 alkaen, osoite Takaniitynkuja 9, 00780 Helsinki. Kaikki entiset ja nykyiset pumalaiset pelaajat ja heidän lähipiirinsä, TERVETULOA. Tarjoilujen takia ennakkoilmoittautuminen pj Antti Saarivirralle a.saarivirta@luukku.com.
Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 20.8.2009, kun salivuorot on jaettu seuroille. Ilmoitamme tällä sivustolla harjoitusajat ja eri ryhmien yhteyshenkilöt, joille ilmoittautumisen voi suorittaa.
C-tytöt selviytyivät hienosti SM-lopputurnaukseen, joka pelattiin Varalassa Tampereella. Tytöillä oli viisi peliä joista saaliina oli yksi voitto ja neljä tappiota. Pelit olivat tasaisia ja pienellä tuurilla muutama tappio-ottelu olisi voinut kääntyä voitoksi. Turnauksen loppujärjestys 1. Salpis 2. Someron Pallo 3. Loimaan Jankko 4. Nurmon Jymy 5. Pyhäselän Urheilijat 6. Oulunsalon Vasama 7. Salon Viesti 8. Euran Raiku 9. Mäntyharjun Virkistys 10. PuMa Volley 11. Karhulan Veikot 12. Sotkamon Jymy
Laihialla pidettiin 25. - 26.04 C-poikien SM-lopputurnaus. Joukkueenjohtajana turnauksessa oli Rauno Vallin ja hänen tekstiä lainatakseni: "Pojat järjestivät meille mukavia hetkiä, tosin hieman turhankin jännittäviä välillä. Poikien taistelu ja peli oli hyvää ehkä ensimmäistä peliä lukuunottamatta ja saavutettu kuudes sija on hyvä tulos. Hieman paremmalla onnella olisi porukka pelannut mitaleista, mutta aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta :=))"
RSS ATOM