Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. C-tyttöjen turnaus Puistolassa 28.11.2009.
PuMa-Volleyn johtokunta on päättänyt vaihtaa nettisivujen pohjaratkaisua tähän sporttisaitin uudempaan sivustomalliin, jossa on paljon uusia käyttökelpoisia ominaisuuksia seuran jäsenten ja joukkueiden sekä johtokunnan käyttöön.
Puistolan Urheilutalolla pelattiin la 7.11.2009 D-tyttöjen aluesarjan alkulohkon 3 toinen turnaus, jossa mukana olivat PuMan D2-tyttöjen lisäksi Espoo Lentiksen 1- ja 3-joukkueet, Hausjärven Hurrikaanien 1- ja 2-joukkueet, Vantaan Lentopallo ja Korson Veto.
HUOM?? HUOM?? (2.11.2009)
LP-Koulun Harjoitukset peruttu sairaustapausten vuoksi 03.11-09.tjw.
24.10 Pelattiin kauden ensimäinen D-tyttöjen aluemestaruus runkosarjan turnaus Puistolassa
PuMa-Volleyn johtokunta on päättänyt vaihtaa nettisivujen pohjaratkaisua sporttisaitin uudempaan sivustoon, jossa on paljon uusia käyttökelpoisia ominaisuuksia seuran jäsenten ja joukkueiden sekä johtokunnan käyttöön.
LP-Koululaiset siirtyvät harjoittelemaan Nurkan koululle perjantaisin klo 17-18.30.
PuMalla on harkinnassa vaihtaa nettisivut monipuolisempaan ja uusia käyttömahdollisuuksia sisältäviin sporttisaitin tuottamiin sivuihin.
PuMa-Volleyn VUOSIKOKOUS pidetaan maanantaina 28.09.2009 klo 18.00 alkaen Puistolan peruskoulun luokassa 205 (2krs., portaat nousevat Urheilutalon sisäänkäynnin vierestä leikkipaikan puolelta ylös). Käsitellään sääntöjen mukaiset asiat. Tervetuloa mukaan päättämään seuran asioista. Tarvitsemme uusia henkilöitä johtokuntaan! Työt eivät varmaan rasita ketään - kokouksia vain 6-7 kertaa vuoden aikana. TERVETULOA!
RSS ATOM