PuMan C-tytöille ja pojille aluemestaruudet
PuMa-Volley ryJulkaistu: 21.04.2024 09.54

PuMan C1-tytöt ja Cp Smash voittivat C-junioreiden aluemestaruudet. Tyttöjen ja poikien finaalit pelattiin Järvenpäässä yhteisenä isona tapahtumana.

Tyttöjen sarjassa C1-tytöt etenivät vakuuttavasti alkulohkoista välieriin. Välierissä kaatui Esle ja finaalissa oli vastassa Blues Volley. Blues Volley laittoi hyvin kampoihin ottelun alussa johtaenkin pitkään mutta taipui PuMan taituroidessa palloa kenttään. Blues Volley sijoittui hopealle ja pronssipelin voitti EsLe. Siinä vastassa oli PuMan C3, joka nippa nappa jäi ulos mitalilta, 4. sijalle. PuMan C2-tytöt olivat myös finaalissa ja sijoittui 6. sijalle.

Poikien finaalissa pelattiin viidellä joukkueella yksinkertainen sarja. PuMa Smash pelasi vakuuttavaa peliä voittaen kaikki pelit 2-0. Aamupeli Spikea vastaan oli hyvin tasainen. Spikella oli jo eräpallokin ensimmäisessä erässä mutta niin vain ratkaisu taipui Smashille. Suuri jännitys oli turnauksen viimeinen peli kumpi saa hopeaa ja kumpi pronssia, PuMa Spike vai isäntäjoukkue RakeBlue. Kolmannessa erässä pallot pomppi RakeBluen hyväksi 15-13 ja hopea sinne. PuMan hienoa menestystä täydensi Cp Spiken pronssi. PuMa oli pojissakin mukana kolmella joukkueella. PuMa Gang sijoittui 5. sijalle.

Parhaan tyttönä C1-tytöistä palkittiin Iris Havulinna, Cp Smashistä Bogdan Khramtsov (pistemestari 29 pisteellä) ja Cp Spikestä Luukas Pikkarainen.

Kuvat: Oscar Lindell