Ilmoittautuminen kaudelle 2019-20 on avattu

29.4.2019


Ilmoittautuminen Puman harjoitusryhmiin kaudella 2019-20 on avattu: https://www.puma-volley.fi/joukkueet-2019-20/

Toivomme pelaajilta ilmoittautumisia jo huhtikuun aikana, jotta Nimenhuutopäivitykset voidaan tehdä ja uuden kauden harjoittelua voi alkaa toukokuun alusta. Harjoitusryhmät on kuvattu joukkueet 2019-20-sivustolla alustavine valmentajatietoineen.

Akatemia-joukkueet ovat kaudelle 2019-20 tuleva uutuus. Akatemia-joukkueissa olosuhteet harjoittelulle on rakennettu niin hyviksi kuin mahdollista. Joukkueelle on järjestetty kesäharjoittelu, erillinen fysiikkaharjoittelu, mahdollinen urheilufysioterapeutti sekä viikonloppuleirityksiä. Näistä palveluista tulee kausimaksuun lisähintaa. Jos olet kiinnostunut ikäryhmäsi akatemia-joukkueen toiminnasta, ole yhteydessä ko. valmentajaan. Jotkin joukkueet järjestävät Try out -tilaisuuden, joihinkin joukkueisiin voi sopia harjoituksiin osallistumisen koeluonteisesti. Päätös akatemiajoukkueeseen pääsystä tehdään kyseisen joukkueen johdossa. Joukkueet voivat ottaa pelaajia vain rajallisen määrän.

Pelaaja esittää ilmoittautumisen yhteydessä toiveen joukkueesta tai joukkueista, jos ikä tai taitotaso mahdollistaa myös toiseen ryhmään osallistumisen. Joukkueen johto kuitenkin vasta elokuussa, kesäharjoittelun jälkeen, päättää joukkueensa kokoonpanosta ja sovittelee ikäryhmän muiden joukkueiden kanssa pelaajan kehitykselle parhaan harjoitusryhmän. Huomattavaa on, että moniin joukkueisiin (esim. D2t, C2t, B2t) edellytetään pelaajalta sitoutunutta harjoittelua ja fysiikkaharjoituksiin osallistumista. Ikäryhmissä on myös ns. harrastusjoukkueet (D3t=EDt, C3t, B3t tai peliryhmä ja harrastusryhmä), joissa voi harrastaa lajia kevyemmin, pelailemalla ja pari kertaa viikossa käymällä. Kannattaa siis pohtia, mihin itse pelaajana on valmis sitoutumaan ja kuinka paljon on halukas harrastukseen käyttämään aikaa.

Kausimaksut syksylle päätetään vasta kesäkuussa. Voit katsoa, mitä maksut ovat olleet kaudella 2018-19. Maksuissa on edelleen pieni korotuspaine mutta suurin piirtein samalla mentäneen. Akatemiajoukkueilla saattaa tulla hiukan kustannuslisää lisäpalveluista. Akatemia-joukkueen kustannuksista saat parhaiten tietoa ko. joukkueen valmentajalta. Syksyllä maksetaan seuran jäsenmaksu ja syksyn kausimaksu. Kevään kausimaksu päätetään vuodenvaihteessa ja sillä tasataan joukkuekohtaisesti kulut menojen mukaan. Suuruusluokaltaan kevään maksu on vaihdelleet joukkueittain 70-250 euron välillä riippuen joukkueen omasta varainhankinnasta. PuMan jäsenmaksu tullee olemaan sama 50 e ja se maksetaan vain kerran vuodessa.

Eipä muuta kuin ilmoittautumaan joukkueisiin! Jos harjoitusryhmistä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä jouni.lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305