E-Super-pojat Parikkalassa ja Karkkilassa

9.2.2019E-poika nuorempien ryhmät matkasivat lauantaina Parikkalaan AM-sarjan ja Karkkilaan Tiikeri-sarjan turnaukseen. Parikkalaan matkattiin junalla. Junaan hypättiin jo seitsemän pintaan aamulla. Matka meni mukavasti ja loppumatkasta syötiin lihapullat ravintolavaunussa, että energiavarat ovat kunnossa päivän kolmeen peliin. Lämppä peleihin suoriutui jotenkin automaattisesti, kun Parikkalan asemalta tarvottiin pelipaikalle reilu kilometri. Lumipallot lentelivät ja spurtteja tuli sopivasti.

Pelit alkoivat hiukan takkuisasti PuMan tyttöjoukkuetta vastaan. Toisessa erässä Super 1 kuitenkin kunnostautui, syöttövirheet jäivät pois. Peliin saatiin ideaa. Pojat ottivat sitten 2-1 voiton kaksihenkisestä tyttöjoukkue Yellowsta. Mahatauti oli jyllännyt tyttöjen joukkueen parissa ja vajaalla olivat liikkeellä.

Toisessa pelissä vastassa oli sarjajohtaja Porvoon NMKY. Taitavaa kolmihenkistä poikaporukkaa vastaan viriteltiin kyllä peliä mutta Porvoon pojat olivat verkolla ja varmuudessa ylivoimaisia. Pari hyvää iskulyöntiä Superin pojat tekivät - ehkä näyttävimmät koko turnauksessa. Syöttövirheet tässä pelissä niin ikään olivat vähissä mutta vastaanotossa ja etenkään puolustuksessa Porvoon ovelia hyökkäyksiä vastaan Puman pojat eivät olleet kartalla. Vielä PuMan pojilla ei rakennu nosto-passi-hyökkäys-peliä tarpeeksi, mitä tarvittaisiin tällaista joukkuetta vastaan. Ykkösellä ja kakkosella ei kannata toimittaa.

Kolmannessa pelissä peli PAU:ta vastaan oli jo alkuunkin tahmeaa. Aamun aikainen herätys alkoi painaa. Virheet lisääntyivät vaikka ajoittain nähtiinkin hienoja suorituksia. Unessa oltiin kun palloa tuli ykkösellä ja kakkosella yli. Tulos ei kestänyt syöttövirheiden määrää ja häviö koitti vaikka kaikki voiton avaimet olivat kyllä käsissä.

Päivän antia oli nyt keskittymiseen oppiminen ja pohdinta millä joukkue korjaisi asennetta, joka tällä kertaa liiti liian matalalla. Energiaa kyllä riitti taas paluumatkalla, kun lumipallot lentelivät ja junamatkalla ääntä riitti.

Parasta reissussa oli varmaan korttipelit junamatkalla. Seikkailla sai myös leikkipaikalla ja junassa muutoin. Suosittelen tätä ekologisempaa matkustustapaa.

Tulokset

 

Super 2 -pojat taistelivat Karkkilassa hienosti voiton Karkkilan pojista mutta Korian Ponsi ja VanLe osoittautuivat vahvemmiksi. Hyvä henki turnauksessa, reipasta pallon hakua – jopa pitkiä palloja. Tästä on hyvä jatkaa.

Tulokset