PuMa-Volley mukana Galaxin Pallossa..!

3.12.2018


PuMa-Volleyn lisäksi Puijo Wolley, Kempeleen Lentopallo ja JyväsLentisovat mukana ensi vuoden Ylen alakouluikäisille suunnatussa gameshowssa Galaxin Pallossa. Lentopallon lisäksi mukana ovat jalkapallo, salibandy sekä koripallo.

Galaxin Pallo on alakouluikäisille suunnattu 10-osainen gameshow, jossa neljä palloilulajia, jalkapallo, koripallo, lentopallo ja salibandy, ottavat toisistaan mittaa studioon rakennetulla peliareenalla. Se laji, joka pärjää parhaiten kaikissa neljässä lajissa kruunataan Galaxin Pallon mestariksi 2019.

Ensimmäiset neljä jaksoa ovat lajikarsintoja. Jokaisessa karsintajaksossa on mukana neljä joukkuetta ympäri Suomea, mutta vain yksi joukkue pääsee jatkoon edustamaan omaa lajiaan osiin 5-8. Jatkoon pääsystä kisaavat:

LENTOPALLO: Puijo Wolley, Kempeleen Lentopallo, JyväsLentis ja PuMa-Volley
JALKAPALLO: Tikkurilan Palloseura, PEPO Lappeenranta, Vaasan Palloseura ja Tampereen Ilves
SALIBANDY: EräViikingit, TPS Salibandy, Lempäälä Sport, SC Urbans
KORIPALLO: HoNsU, Tapiolan HONKA, Raholan Pyrkivä sekä yhdistelmä joukkue Lahti Basketball&SB-Girls

Jokaisessa joukkueessa on neljä vuonna 2007 syntynyttä kilpailijaa (2 tyttöä & 2 poikaa).

Osissa 5-8 joukkueet haastavat yksi vuorollaan muut lajit kisaamaan oman lajinsa lajinomaisissa tehtävissä sekä pelaamisessa. Näissä jaksoissa nähdään, miten jalkapalloilija onnistuu lentopallon vastaanotto tai miten salibändäriltä sujuu koripallosta tutun lay-upin tekeminen.

Galaxin Pallo huipentuu osiin 9 ja 10, joissa ratkaistaan mestari vuodelle 2019. Galaxin Pallon juontaa Galaxin suosikkijuontaja ja pallotaituri Ella Tarmo. Galaxin Pallo 2019 kuvataan Mediapoliksen Factoryssa Tampereella.

Sarja starttaa Galaxissa (Yle TV2) lauantaina 23.3.2019  ja voittaja selviää finaalissa lauantaina 25.5.2019.

PuMan joukkue Galaxin Pallossa: Emiliina Heimala, Iisa Männistö, Kaspar Lauronen ja Luka Laurell.