PuMan Ep Super aluesarjaan

2.12.2018


PuMan nuoremmat E Super 1-pojat sijoittuivat syksyn seitsemän joukkueen Tiikeri-sarjassa toiselle sijalle. Tämä merkitsee, että joukkue etenee kevääksi AM-sarjaan.

Hollolan päätösturnauksessa lauantaina pojat esittivät hyvää peliä. Syöttö oli suhtkoht varma ja hyvin vähillä virheillä mentiin. Kovimpia vastustavia vastaan jouduttiin hakemaan pitkää ja lyhyttä syöttöä muutoin pallo tuli takaisin erityisesti Salpiksen ja Korpon REDin nostaessa tasaisen varmasti. Vastaanotto toimi myös kutakuinkin hyvin. Pitkissä taakse tulevissa palloissa oli liikaa haastetta, että ne olisi saatu verkolle ja osittain myös lyhyissä.

- Liikkeellelähtö pitäisi olla tehokkaampaa, toteaa valmentaja Jouni Lind.

Hyökkäyksissä pojat esittivät hyvää peliä. Jujut etukentälle purivat. Kun vastustaja oppi hyökkäystapoja, alettiin lyömään pallo iskulla takakentälle. Passipeli kutakuinkin toimi.

- Suurin haaste pojilla oli keskittymisen ylläpito. Tällä kertaa flossaukset olivat vähemmällä ja fokus pysyi vaikka neljä peliä pelattiin peräkkäin ilman pitempiä taukoja, iloitsee Lind.

Eräänlainen ”keskittymisen kohokohta” koettiin viimeisessä pelissä, kun kapteeni Eetu kävi vaatimassa tuomarilta lepovuorossa olevien pallottelun lopettamista kentän takaosassa. Pallottelu häiritsi vastaanottoa.

Salpiksen pari vuotta vanhemmat pojat olivat PuMan pojille liian kova pala mutta muutoin voitot napattiin otteluissa. Korpon Red onnitui kuitenkin nappaamaan toisen erän turnauksen lopussa, kun (keskittymis)voimat alkoivat olla jo loppu. Tuloksena syksystä Salpikselle 20 p, Pumalle ja Korpolle 19 p.

PuMan toinen joukkue Super 2 pelasi myös ihan hyvää peliä. Mukana oli eka kertaa Antonio ja Sulevi. Syötöissä ja vastaanotoissa oli haasteensa mutta turnauksen edetessä asioita alkoi loksahdella paikalleen. Neljän pelin pelaaminen oli tällekin joukkueelle haasteellista, kun aamuvarhain ollaan liikkeellä. Energiataseet kyllä hoidettiin ja hyvällä mielellä pelattiin läpi turnaus. Super 2 ei tässä turnauksessa saanut voittoja mutta erävoittoja oli aikaisemmista turnauksista. Pääasia on oppiminen ja kehittyminen ja sikäli oli täysin oikea ratkaisu lähteä kahdella joukkueella sarjaan.

Super 2 jatkaa keväällä Tiikeri-sarjassa.

Tulokset