Ryhmän esittely
Julkaistu: 26.04.2021 00.00

Ryhmän esittely

Peliryhmässä pääsee liikkumaan hauskassa porukassa, hienon palloilulajin parissa, ilman liian suuria kilpaurheilun paineita. Ryhmämme harjoittelee muutaman kerran viikossa, ja lisäksi on mahdollista osallistua otteluihin. Mahdollisuudesta liittyä ryhmään voi tiedustella valmentajilta.

Peliryhmä sopii harrastusryhmästä aloittaneelle tai eteenpäin pyrkivälle teini-iässä lentopallon aloittaneelle pelaajalle tai muutaman vuoden tauon jälkeen junnuaikojen harrastukseen palaavalle tai pelurille, joka ei työn tai opintojen takia voi sitoutua kilpailulliseen harjoitteluun. Toimintamme keskittyy 15–19-vuotiaiden lentopalloharrastuksen ylläpitoon, mutta mukana on muutama aikuisemmankin iän saavuttanut. Peliryhmään liittyvän pelaajan on tarpeen jo hallita tavalliset pallonkäsittelytekniikat.

Harjoittelun tavoitteena on henkilökohtaisten taitojen kehittäminen, joukkueena pelaaminen ja kilpalentopallon perustaktiikoihin tutustuminen. Harjoittelemme tosissamme ja pyrimme kehittymään, mutta emme hampaat irvessä.

Jos innokkaita pelaajia on tarpeeksi, voimme osallistua Viking Line Cupin (VLC) turnauksiin, joissa sekä nuoret että aikuiset voivat pelata.

Viking Line Cupissa pelaajapassia ei tarvita, mutta harjoituksissa ja kilpailuissa sattuvien tapaturmien hoidon kattava vakuutus on syytä olla olemassa.

Harjoituksia on kahdesti viikossa, lokakuusta 2021 alkaen tiistaisin ja torstaisin kello 19–21 Suutarilassa.

Valmentajat:

Pasi Hölttä pasi.holtta(a)iki.fi p. 040 525 8838
Juulietta Myöhänen juulis98(a)hotmail.com p. 044 556 1276

Seuran uusimmat