PuMan C1-pojille SM-finaalien 6. sija
Julkaistu: 11.04.2022 13.35

Alkulohkossa vastaan tuli ensimmäisenä Ylihärmän joukkue (YJ) ja ennakkosuosikki Kangasala (LPK). Ylihärmä voitettiin vahvalla pelillä. Kangasalaa vastaan pelattiin turnauksen paras erä ja se myös voitettiin. Toisessa ja kolmannessa erässä Kangasala sai syötön toimimaan ja ottivat ansaitun voiton, mikä tarkoitti yhtä lisäpeliä lauantaille. Lauantain pudotuspeli Luolajan Kajastusta vastaan oli vaikea peli, mutta onneksi taidot riitti voittoon. Voitto erin 2-1. Lauantain viimeisessä puolivälieräpelissä vastassa tuli yhden ottelun vähemmän pelannut Kempele. He olivat pallovarmuudessa meitä huomattavasti vahvempi niin syötön kuin vastaanoton osalta. Joten sunnuntaina lähdimme pelaamaan sijoista 5-8.

Sunnuntaina peli oli väsymyksestä huolimatta hyvää ja kentällä oli hyvä taisteluilme. Ensimmäisenä vastaan tuli uudelleen Ylihärmä ja se voitettiin suoraan 2-0. Viimeisessä pelissä oli jaossa viides sija ja pelattiin hyvä peli. Kolmannessa erässä Vaasan kiisto onnistui paremmin ja loppusijoitus kuudes.

Hieno turnaus pojilta ja 6. sijat on hyvä saavutus. Pelillisesti turnaus oli hyvä. Kun pelattiin omaa parasta peliämme, pystyimme voittamaan erän Suomen mestareilta (Kangasala). Ja se oli Kangasalan ainoa erätappio koko finaaliturnauksessa.