Etelä1:lle poikien SM-pronssia - joukkueessa 3 Puman pelaajaa
Julkaistu: 29.09.2020 00.00

Etelän 1-joukkue saavutti SM-pronssia alueiden välisissä B-nuorten kisoissa Kauhajoella. Joukkueessa Puma Volleyta edustivat keskitorjuja Aku Kauppi, hakkuri Eelis Kauppi ja yleispelaaja Niko Subotic. Joukkueen päävalmentajana toimi niin ikään Pumaa edustava Juha Laurila. Voiton turnauksessa vei Länsi1, joka kaatoi loppuottelussa Lounaan ykkösjoukkueen. Etelän jalkoihin pronssipelissä jäi Lounas2.

Etelä1-joukkueen turnaus oli vahvasti nousujohteinen. Alkulohkossaan joukkue jäi tahmealla pelillä viimeiseksi, mutta "win the right games" -periaatteella jatkopelit olivat voittokulkua. Helpolla ovet seuraaviin vaiheisiin eivät auenneet, mutta pikku hiljaa ryhmä hitsautui joukkueeksi, joka lopulta ansaitsi mitalit omilla onnistumisillaan.

Puman pelaajia oli useita myös Etelän poikien kakkosjoukkueessa, jonka loppusijoitus oli 6/10. Myös tyttöjen joukkueissa Puma oli vahvasti mukana. Tyttöjen sarjassa Etelä1 sijoittui viidenneksi ja Etelä2 yhdeksänneksi.