PuMa valmistautuu pelaamaan 1-sarjaa
13.4.2020 9.53 Uutiset / PuMa 1-sarja

Puma harjoittelee jo seuraavaan kautta varten aktiivisella omatoimiharjoitteluohjelmalla.

PuMa Volley säilytti paikan naisten ykkössarjassa ja lähtee pelaamaan sitä uusin eväin tulevallakin kaudella. Tavoitteena jatkossakin on nuorten pelaajien kehittäminen ykkös- ja kakkossarjan farmijoukkueissa. Ykkössarjan joukkueeseen tarvitaan mukaan myös kokeneempia, mukana olleita pelaajia, jotka ovat mukana ja hyväksyvät PuMan toimintaidean.

Ykkössarjaa lähtee luotsaamaan palkattu päävalmentaja. Tästä lisätietoja myöhemmin.

Päävalmentajan 1. sijaisena toimii ammattilaisenakin uraa tehnyt Melita Kervinen. Kolmantena valmentajana toimii myös liigakokemuksen omaava Timo Ruuskanen. Osana farmiyhteistyötä valmennukseen osallistuvat myös 2-sarjan valmentajat. Osa harjoittelusta toteutetaan yhdessä farmijoukkueen kanssa mm. pelaajaroolikohtaisena harjoitteluna. Joukkueen väliaikaisena johtajana pelikauden alkuun toimii Puman valmennusvastaava Jouni Lind.

Uuden kauden harjoittelun aloittaminen myöhästyy Korona-tilanteen takia. Kuluneella kaudella mukana olleille pelaajille rakennetaan peruskuntokauden harjoitteluohjelmat uuteen toiminnan ja harjoittelun ohjaamisjärjestelmään Jopoxiin. Pelaajien odotetaan tekevän omatoimisesti peruskuntokauden harjoitteet niin, että yhteisen harjoittelun jälleen mahdollistuessa, peruskunto- ja voimatasot ovat hyvällä tasolla.

Uudet 1-sarjan joukkueesta kiinnostuneet pelaajat voivat olla yhteydessä päävalmentajan sijaiseen Melita Kerviseen p. 040 651 4815. Uusille pelaajille mahdollistetaan osallistuminen koetreeneihin.

Lisätietoja: PuMan valmennusvastaava Jouni.Lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305


   
Lisää uutisia
PuMa 1-sarja
Kategoriat