Ryhmän esittely
Julkaistu: 21.12.2020 15.47

Ryhmän esittely

RYHMÄ TÄYNNÄ - EMME OTA UUSIA PELAAJIA KORONA-AIKAAN

PuMa-Volley vastaa haasteeseen, että moni hyvän urheilutaustan omaava etsii uutta lajia 12–15-vuotiaana. Valmiudet kovempaankin harjoitteluun ovat olemassa mutta lentopallo lajina on uusi. Kokoamme tähän ryhmään nuoria, jotka haluavat lähteä kokeilemaan lentopalloa lajina. Kynnys ryhmään tuloon on matala mutta tässä ryhmässä odotamme, että nuori on valmis lähtemään lajiin sillä ajatuksella että opettelee lentopallon lajitaidot ja sitten olisi valmis etenemään seuraavalle tasolle perusryhmiin.

Olemme saaneet Opetusministeriöstä tuen hankkeen perustamiselle, jotta urheilun harrastamista lisättäisiin. Hankkeessa perustetaan syksylle 2020 Puma Volleyhin neljä ryhmää ja Vantaan Lentopalloon kaksi ryhmää, joihin otetaan uusia nuoria mukaan. PuMan ryhmät:

Tyttöjen lentopallokoulu, ikäsuositus 10–13 (perustaso)

Tyttöjen lajinvaihtajaryhmä, ikäsuositus 12–15 (haastetaso)

Poikien lentopallokoulu, ikäsuositus 11–14 (perustaso)

Poikien lajinvaihtaja/harrastusryhmä, ikäsuositus 14-18 (haastetaso)

Tyttöjen lajinvaihtajaryhmän harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 18.30-20.30 Pukinmäen kaaren peruskoululla (ent. Soinisen koulu), Kenttäpolku 3. Harjoittelu jatkuu sitten, kun kaupunki jälleen avaa salit sisäharjoittelulle. Rajoitusten aikana PuMa järjestää vain ulkona fysiikkaharjoittelua ma ja to Paloheinässä. Pelaajille tullaan alun jälkeen opastamaan lisäharjoittelu mm. maanantaille fysiikka.

Ohjaaja Reetta Varttila reetta.varttila@gmail.com p. 050 410 7449

Hinta 50 e Puman jäsenmaksu, kurssimaksu syksyllä 130 e. Ilmoittautuminen lomakkeella

Seuran uusimmat