​Seppo Siika-aho jatkaa PuMan naisten 1-sarjajoukkueen valmentajana
N1Julkaistu: 18.04.2024 20.00

​Seppo Siika-aho jatkaa PuMan naisten 1-sarjajoukkueen valmentajana

PuMan naisten 1-sarjajoukkue jatkaa tutussa komennossa. Viime kaudella joukkuetta valmentanut Seppo Siika-aho jatkaa tehtävässä myös tulevalla kaudella.

Etukäteisveikkauksissa sarjan keskikastiin sijoitettu PuMan N1-joukkue paransi kauden edetessä ja nousi lopulta peräti runkosarjan ykköseksi. Aivan päätyyn asti joukkue ei kuitenkaan päässyt, sillä 1-sarja finaaliottelussa Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkue vei sarjan mestaruuden.

- Kuten viime keväällä taisin ennakoidakin, kausi 1-sarjan vastuuvalmentajana oli minulle iso oppimiskokemus - ja sitä tulee samalla tavala ihan varmasti seuraavakin kausi olemaan, pohtii päävalmentajana jatkava Siika-aho:

- Itselleni iso juttu on kehittää itseään valmentajana samaan aikaan kun itse pystyy toivottavasti myös auttamaan meidän nuoria pelaajiamme kehittymään - niin lentopalloilijana kuin urheilijana yleensäkin. Aika paljon on jo nyt kertynyt ideoita ja ajatuksia siitä, miten voidaan ottaa ensi kaudella taas yksi askel eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa.

Seuraavan kauden 2024-2025 joukkueen suunnittelu on edennyt ja tilanne näyttää sen osalta hyvältä:

- Meillä on ihan kirjattuna tavoitteena, että meiltä siirtyy joka vuosi eteenpäin liigaan vähintään yksi pelaaja. Nyt lähtijöitä on enemmänkin ja joukkue tulee uudistumaan aika lailla. Siitä huolimatta uskon, että saamme tulevalle kaudelle nuoren ja kilpailukykyisen ryhmän liikkeelle, pohtii Siika-aho:

- Tarkoitus on saada ensi kauden joukkueen runko kasaan jo ihan tulevina seuraavina viikkoina. Tilanne meillä on kyllä tätä nykyä merkittävästi helpompi kuin joitakin vuosia sitten. Toisaalta PuMan junioriryhmistä nousee joka vuosi uusia lahjakkaita pelaajia ja taas toisaalta kiinnostus meidän toimintaa ja valmennusta kohtaan on hyvällä tasolla.