​PuMan naisten 1-sarjakausi käyntiin paikallisottelulla
PuMa N1: 1-sarjaJulkaistu: 30.09.2022 15.07

​PuMan naisten 1-sarjakausi käyntiin paikallisottelulla

Koko naisten 1-sarja pyörähtää käyntiin lauantaina 1.10.2022 klo 16.00 kun PuMa kohtaa Lehto Areenalla paikallisvastustajan, HEL Volleyn ykkössarjapaikan perineen Tapanilan Erän.

PuMan kauteen valmistautuminen on mennyt hyvin ja esimerkiksi perinteisessä LP Viestin järjestämäss Lounaismaa -turnauksessa PuMa pelasi itsensä aina finaaliin, jossa LP Viestin ryhmä oli kuitenkin sillä kertaa vahvempi. Monet ovatkin asetelleen PuMalle jo jonkinasteista suosikin viittaa ennen varsinaisen sarjakauden alkua.

”No onhan meillä nyt hyvä ryhmä kasassa ja mahdollisuudet pelata erittäin hyvää lentopalloa, mutta peleissä kuitenkin mitataan aina sen päivän kuntoa ja sitä mihin sillä hetkellä pystytään”, pohtii PuMan päävalmentaja Dejan Subotic: ”Nyt avausottelua ajatellen, mehän ei oikeastaan tunneta vastustajaa kovin hyvin ja siksikin ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen”.

Naisten ykkössarjassa on tänä vuonna kymmenen joukkuetta. Viime kaudella 2-sarjaan tippui Wovo Akatemia Rovaniemeltä ja Jymy Akatemia Nurmosta ja tilalle nousi Turun Urheiluliitto. Kun samaan aikaan sekä Tampereen Isku ja Etta Oulu luopuivat sarjasta, sarjassa on nyt peräti kolme joukkuetta viime kautta vähemmän.

Lippuja otteluun saa ovelta ja lippujen hinta on 6/3 eur. PuMan kausikortti maksaa 40 euroa ja tälle kaudelle uutena on PuMan ja Tapanilan Erän yhteiskausikortti joka oikeuttaa molempien joukkueiden peleihin ja maksaa 60 euroa. Myös kausikortit saa ovimyynnistä. PuMan naisten 1-sarjaotteluihin on PuMan kaikilla junioreilla vapaa pääsy.

Kuva: Paul Laurell