PuMan naisten 1-sarjan joukkue kaudelle 2022-2023 valmistuu
Julkaistu: 28.06.2022 08.59

PuMan naisten 1-sarjan joukkue kaudelle 2022-2023 valmistuu

PuMan naisten 1-sarjan joukkueen ensi kauden rosteri alkaa olla valmis. Viimeisimmät kiinnitykset kauden 2022-2023 ovat yleispelaaja Jemina Jäärni, keskipelaaja Noora Kortelainen sekä libero Emma Tiala. Näiden kolmen sopimuksen myötä joukkueen rosteriin kuuluu nyt yhteensä 14 pelaajaa:

Kokonaan uutena pelaajana PuMan joukkueeseen liittyy yleispelaaja Jemina Jäärni, joka pelasi kuluneella kaudella HEL Volleyn liigajoukkueessa. Mm. Kuortaneen valmennuskeskuksen ja Kangasalan liigajoukkueen kautta etelään päätynyt Jemina on tyytyväinen tulevan kauden joukkueeseensa: ”Olen viihtynyt täällä pääkaupunkiseudulla tosi hyvin ja on hienoa, että PuMasta löytyi itselleni juuri nyt hyvä ja sopiva joukkue missä voin jatkaa pelaajauraani”

"Olen todella tyytyväinen, että joukkue on käytännössä kasassa jo ennen heinäkuussa alkavaa omatoimikautta. Nykyinen kokoonpano mahdollistaa vielä 1-2 nuoremman pelaajan rinkiin ottamisen. Tällä varmistetaan jatkuvuutta ja samalla nuorille pelaajille riittävän kovaa treeniaikaa", iloitsee joukkueen valmentaja Dejan Subotic: "Rosteri koostuu pitkälle viime kauden pelaajista, uutena joukkueeseen liittyy Jemina. Tämä tarkoittanee että päästän jatkamaan suurin piirtein siitä mihin viime vuonna jäätiin, joten innolla odotan syksyn treenejä ja kauden alkua"

”Viime kauden hyvä tekeminen näkyy ja kiinnostusta joukkuetta kohtaan on ollut paljon”, toteaa joukkueen manageri Seppo Siika-aho:: ”Päädyimme lopulta siihen, että ensi kauden rosteri on aiempaa suurempi. Vähän isommalla ryhmällä erityisesti peliharjoituksia on helpompi tehdä vaikka joitakin pelaajia olisi sivussakin. Lisäksi harjoitusrinkiin tulee mukaan vielä nuorempia pelaajia meidän PuMa Akatemian N2- ja N3-ryhmistä”