Power CUP Salo kesäkuu 2020

SIIRTYY KORONA-TILANTEEN TAKIA!

Power Cup Salo 2020 ilmoittautuminen on nyt alkanut! Tämän vuoden turnaus pelataan Salossa 4.-7. kesäkuuta 2020. Ilmoittaudu mukaan PuMan sivuilla osoitteessa: https://www.puma-volley.fi/tapahtumat/power-cup-salo-kesakuu-2020/

Tänäkin vuonna PuMa osallistuu turnaukseen lähettämällä joukkueen tai useampia jokaisesta ikäryhmästä. Seura vastaa, että jokaisella joukkueella on mukana valmentaja. Joukkueittain tulee sopia lisäksi joukkueille vanhempien keskuudesta huoltajia, jotka huolehtivat päivän aikana heistä. Kaikilla joukkueilla tulee olla huoltaja, joka vastaa pelaajista turnauksen ajan peleissä, majoituspaikassa ja vapaa-ajalla. HUOM F-ikäisillä on oltava omat huoltajat kaikilla lapsilla.

Passivaihtoehdot kisa-, perhepassi kattavat turnaukseen osallistumisen torstaista sunnuntaihin. Samasta perheestä osallistuessa ensimmäinen lapsi ostaa peruspassin ja muut, toiset lapset tai aikuinen, pääsevät perhepassin hinnalla. Viikonloppupassi on käytössä osallistuessa perjantaista sunnuntaihin.

Vierailijat: Tapahtuma-alueen sisäänpääsy on maksuton. Vierailijapassiin sisältyy lounas ja päivällinen sekä kisamuistoksi Power Cupin virallinen kisapaita.
Vierailijapassin hinta on 20€ per päivä, sunnuntaipäivä 10€ (vain yksi ateria).
Ennakkotilaukset 1.2.-15.4.2020 https://www.powercup.fi/osallistu/vieraile/ Ennakkoon ostettujen vierailijapassien nouto tapahtuu Power Infosta, tapahtuma-alueella Salossa. 

Kisapassi: Jokainen Power Cup -turnaukseen osallistuva pelaaja, valmentaja ja joukkueen mukana majoittuva huoltaja lunastavat kisapassin. Kisapassin lunastaminen on edellytys turnaukseen osallistumiselle. Ilmoittautumismaksun yhteydessä perittävällä seuraosuudella 30 € osallistuja joukkueille kustannetaan valmentajan kisapassi sekä yhteinen bussin käyttö Helsinki-Salo menomatkaan ja mahdolliseen koulu-pelikentät kuljetukseen torstaina. Joukkue voi halutessaan maksaa joukkueen budjetista yhteisen huoltajan tai huoltajien kisapassit (ei F-juniorit).

Kisapassi sisältää:
• Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan.
• Vakuutus. Kaikki kisapassin ostaneet on vakuutettu. Vakuutus on voimassa koko turnauksen ajan sekä matkalla kotoa turnaukseen ja turnauksesta kotiin. Vakuutus kattaa lisenssittömillä pelit ja vapaa-ajan, lisenssin haltijoilla vain vapaa-ajan.
• Koulumajoitus, joka on oleellinen osa turnausta ja sen tunnelmaa. Ikimuistoisia öitä joukkuekavereiden vieressä. Nämä muistot kantavat pitkälle. :)
• Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen (7 lämmintä ateriaa), viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (5 lämmintä ateriaa). Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat.
• Turnauspaita ja kisapassipussi. 
• Upea oheisohjelma. Upea avajaisspektaakkeli sekä Kisadisco!!
• Tapahtumatorin monipuolinen ohjelma, aktiviteetit ja ostokset. 
 

 

PUMAN KISAPASSIEN HINNAT

Peruspassi (perheen ensimmäinen jäsen) TO-SU 174 €

Perheen toinen ja useampi lapsi maksavat ns. perhehinnan TO-SU 164 €

A-juniorit pelaavat vain la-su, joten heidän kisapassinsa maksaa 129 €/pelaaja (pe-su).

 
Huoltajahinta:  TO-SU 134€

Turnaukseen osallistumiskuluissa on huomioitu 30€ yhteisiä kuluja, jotka koostuvat valmentajien kisapasseista ja seuran yhteisistä kuljetuskuluista.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista varata bussikuljetus menomatkalle Helsinki-Salo (majoituskoululle) hintaan 10 €/matkustaja. Alustavan päätöksen mukaan bussimatkaa takaisin ei järjestetä. Oletuksena on, että pystymme järjestämään kaikille kyytejä, kun perheet tulevat viikonloppuna katsomaan pelejä ja hakemaan pelaajat autoilla.

Tiedämme majoituskoulun toukokuun alussa, jonka jälkeen päätämme vielä erikseen mahdollisesta bussikuljetuksen järjestämisestä koululta pelipaikalle ja takaisin. Tästä voi aiheutua bussin käyttäjille muutaman euron lisämaksu, joka peritään paikan päällä. Informaatio toukokuussa.

Ilmoittautuminen tulee suorittaa 25.2.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella, samassa yhteydessä on suoritettava maksu PuMa Ry tilille FI43 1406 3000 0002 75 JOUKKUEKOHTAISELLA VIITENUMEROLLA, joka on merkitty ilmoittautumislomakeelle.

Ilmoittautuessa tulee alas vetovalikosta valita harjoitusryhmä mihin kuuluu, esim. Et, Ep, Dt, Dp, Ct, Cp jne. Myös huoltajien ja valmentajien tulee tehdä ilmoittautuminen samalla periaatteella ja merkitä lisätietokenttään kumpaan ryhmään kuuluu. Näin tulee tehdä, vaikka joukkue tai seura maksaa kisapassin. 

Täytetyn lomakkeen lähettämisen jälkeen saat näytölle täyttämäsi ilmoittautumistiedot, joissa on vielä maksusummat ja maksuohjeet sekä maksussa käytettävät joukkuekohtaiset VIITENUMEROT, JOISTA ON VALITTAVA OMAN JOUKKUEEN NUMERO. VIITENUMERON KÄYTTÖ MAKSUSSA ON EHDOTON VAATIMUS. Vain ilmoittautuneille tilataan kisapassi. 

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA JA SEN VOI PERUA VAIN TOIMITTAMALLA LÄÄKÄRINTODISTUKSEN s-postitse power2020.puma@gmail.com Kisapassin pystyy tarvittaessa kevään aikana siirtämään toiselle pelaajalle seuran sisällä.

PuMan Power CUP -vastaavina toimivat Anne Isomäki ja Susanna Mankolanaho. Yhteydenotot pääsääntöisesti sähköpostitse  power2020.puma@gmail.com
Anne 0405328077
Susanna 0407380308
(puhelimitse yhteydenotot iltaisin klo 17 jälkeen, myös WhatsApp).

 

Taustatietoa

”Power CUP on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Power Cup turnaukseen osallistuu vuosittain yli 200 seuraa, 7000 pelaajaa ja lähes 900 joukkuetta. Power Cup on kohtauspaikka myös valmentajille, ohjaajille ja muille lentopalloilevien nuorten taustajoukoille. Tapahtuma on täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta lentopallon ympärillä. Power Cup on hauska ja iloinen tapahtuma kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Turnaus pelataan ulkokentillä. Eritasoisia sarjoja löytyy kaikille 6-vuodesta 22-vuoteen asti.”

Tapahtuman ainutlaatuinen ottelujärjestelmä takaa kaikille pelejä torstaista sunnuntaihin. Otteluita kertyy neljän päivän aikana yhteensä jopa yli 4700. Tapahtuma järjestetään aina kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna koulujen päättymisen jälkeen.

Ensimmäinen turnaus järjestettiin vuonna 1985 Jyväskylässä. Neljä ensimmäistä tapahtumaa kulkivat nimellä Yhteispeli -turnaus. Vuodesta 1989 lähtien tapahtuman nimeksi vakiintui Power Cup. Tapahtuman osallistujamäärä on kehittynyt kuluneina vuosina huimaa vauhtia. 2007 Lahdessa pidetty Power Cup oli suurin tähän mennessä, sillä ilmoittautuneita joukkueita oli 954.

Lisätietoja: https://www.powercup.fi

Ilmoittaudun Power CUP-turnaukseen 2020 Salo

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.