Power CUP Rovaniemi kesäkuu 2019

PuMa antaa seurana järjestäjille seuraavan palautteen Rovaniemen Power CUP:sta :

Risut

- isoissa kouluissa suihkuja liian vähän

- majoitus kaikki yhdessä isossa salissa ei ole toimiva, jos isot junnut pelaavat eri aikaan myöhään yöllä. Pikkujunnut jo nukkumassa. Aamulla häiriö toisin päin.

- Susivoudin kentillä vesipisteen toimivuudessa häikkää

- Kenttärajojen merkinnät olisi pitänyt uusia aikaisemmin ja useammin

- Pallojen kenttänumerot olisi pitänyt vahventaa parin päivän jälkeen

- Non-stop -kuljetus ruuhkautui erityisesti eka päivänä kentän tyhjentyessä.

 

Ruusut

- Sää suosi. Hieno tapahtuma kaikkinensa. Hyvä ohjelma. Hyvä aikataulutus peleille lukuunottamatta la illan pelejä, jotka aiheuttivat ongelmia majoituksessa ja bussikuljetuksissa, kun kuskien työaika tuli täyteen.

- Hyvät kentät

- Ruokailu sujui. Alkuun erikoisruuat loppuivat.

 

Mitä muuta, laittakaa palautetta alla!

Palaute Rovaniemen Powerista

”Power CUP on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Power Cup turnaukseen osallistuu vuosittain yli 200 seuraa, 7000 pelaajaa ja lähes 900 joukkuetta. Power Cup on kohtauspaikka myös valmentajille, ohjaajille ja muille lentopalloilevien nuorten taustajoukoille. Tapahtuma on täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta lentopallon ympärillä. Power Cup on hauska ja iloinen tapahtuma kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Turnaus pelataan ulkokentillä. Eritasoisia sarjoja löytyy kaikille 6-vuodesta 21-vuoteen asti.”

https://www.powercup.info/etusivu.html

Yöttömän Yön Power Cup ilmoittautuminen on nyt ovella, tämän vuoden turnaus pelataan Rovaniemellä 6.-9. kesäkuuta. Tänä vuonna PuMa osallistuu turnaukseen lähettämällä joukkueen tai useampia jokaisesta ikäryhmästä. Seura vastaa nytkin, että jokaisella joukkueella on mukana valmentaja. Joukkueittain sovitaan lisäksi joukkueille vanhempien keskuudesta huoltajia, jotka huolehtivat päivän aikana heistä. Lähtökohtana on, että jokaisella joukkueella on oma huoltaja valmentajan lisäksi, F-ikäisillä omat huoltajat kaikilla lapsilla.

Maksamme yhteisesti valmentajan kisapassin joukkueille ja tarvittaessa joukkueen budjetista yhteisen huoltajan tai huoltajien kisapassit (ei F-juniorit). Valmentajien kisapassien rahoittamiseksi jokaiselta osallistujalta peritään seuraosuus 38€ kisapassin hinnan päälle. Yhteinen osuus pitää sisällään myös bussin käytön kuljetuksiin koululta pelipaikalle ja takaisin sekä diskomatkan.

Jokainen Power Cup -turnaukseen osallistuva pelaaja, valmentaja ja joukkueen mukana majoittuva huoltaja lunastavat kisapassin. Kisapassin lunastaminen on edellytys turnaukseen osallistumiselle.

Peruspassi ja perhepassi kattavat turnauksen torstaista sunnuntaihin, viikonloppupassi perjantaista sunnuntaihin. Jos samasta perheestä osallistuu useampi henkilö, yksi ostaa peruspassin ja muut pääsevät perhepassin hinnalla.

Vierailijat: Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Katsojilta ei edellytetä sisäänpääsymaksua tai kisapassia. Power Cupiin on kuitenkin saatavissa erillinen Vierailijapassi pelaajien vanhemmille, kannustajille tai muille turnausvieraille. Vierailijapassi mahdollistaa mm. Power Cup -ruokailun. Passin saa Power Cup-sivustolta tai voi ostaa paikan päältä. Vierailijapassi maksaa koko ajalle 70 euroa tai sen voi ostaa myös päiväkohtaisesti (to-la 20 eur/pv, su 10 eur/pv).

Kisapassi sisältää:

  • Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan.
  • Vakuutus. Kaikki kisapassin ostaneet on vakuutettu. Vakuutus on voimassa koko turnauksen ajan sekä matkalla kotoa turnaukseen ja turnauksesta kotiin. Vakuutus kattaa lisenssittömillä pelit ja vapaa-ajan, lisenssin haltijoilla vain vapaa-ajan.
  • Koulumajoitus, joka on oleellinen osa turnausta ja sen tunnelmaa. Ikimuistoisia öitä joukkuekavereiden vieressä. Nämä muistot kantavat pitkälle. :)
  • Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen (7 lämmintä ateriaa), viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (5 lämmintä ateriaa). Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat.
  • Turnauspaita ja kisapassipussi.
  • Upea oheisohjelma. Upea avajaisspektaakkeli sekä kisadisco!!
  • Tapahtumatorin monipuolinen ohjelma, aktiviteetit ja ostokset.
  • Kultainen liiga kesäkuussa Power Cupin jälkeen: kisapassin ostaneet pääsevät ilmaiseksi sekä naisten että miesten Kultaisen liigan kotiotteluihin kesäkuussa.

 

KISAPASSIEN HINNAT (Huhtikuun hinta)

Peruspassi (perheen ensimmäinen jäsen)

KE-SU 221 € /pelaaja (sisältää 20 € lisämaksun ke-to -yöpymisestä koululla)

TO-SU 201 €/pelaaja (tämä hinta myös keskiviikkona saapuville, jos ei koulumajoituksessa)

 

Perhehinta: perheen toinen ja useampi lapsi maksavat ns. perhehinnan

KE-SU 212 € (sisältää 20 € lisämaksun ke-to -yöpymisestä koululla)              

TO-SU 192 € (tämä hinta myös keskiviikkona saapuville, jos ei koulumajoituksessa)

A-juniorit pelaavat vain la-su, joten heidän kisapassinsa maksaa 146 €/pelaaja (pe-su).

 

Huoltajahinnat::             

KE-SU 174 €               

TO-SU 154 €

Pe-ilta-SU 146 €

 

Turnaukseen osallistumiskuluissa on huomioitu 38€ yhteisiä kuluja, jotka koostuvat valmentajien passi- ja matkakuluista sekä bussin yhteisestä käytöstä kisapäivien aikana.

Bussikuljetuksen hinta on 70 €/pelaaja tai huoltaja.

Ilmoittautuminen 28.4.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella, samassa yhteydessä on suoritettava maksu PuMa Ry tilille FI43 1406 3000 0002 75 viitenumerolla 2 35180 16291.

Ilmoittautuessa tulee merkitä viestikenttään mihin joukkueeseen kuuluu, esim. Et, Ep, Dt, Dp, Ct, Cp jne. Näin pelaajaluetteloiden tekeminen onnistuu. Myös huoltajien ja valmentajien tulee tehdä ilmoittautuminen lomakkeella, vaikka joukkue tai seura maksaa kisapassin.

HUOM, sinä joukkueesi vastuullinen valmentaja tai joukkueenjohtaja: ilmoitathan joukkueesi osalta yhteystiedot koontia varten osoitteeseen power2019.puma@gmail.com

Täytetyn lomakkeen lähettämisen jälkeen saat näytölle täyttämäsi ilmoittautumistiedot, joissa on vielä maksusummat ja maksuohjeet sekä maksussa käytettävä VIITENUMERO, JONKA KÄYTTÖ MAKSUSSA ON EHDOTON VAATIMUS. Vain ilmoittautuneille tilataan kisapassi. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA JA SEN VOI PERUA VAIN TOIMITTAMALLA LÄÄKÄRIN TODISTUKSEN s-postitse power2019.puma@gmail.com Kisapassin pystyy tarvittaessa kevään aikana siirtämään toiselle pelaajalle seuran sisällä.

Power CUP -vastaavina toimivat Anne Isomäki ja Susanna Mankolanaho

Yhteydenotot pääsääntöisesti sähköpostitse  power2019.puma@gmail.com

Anne               0405328077

Susanna         0407380308

(puhelimitse yhteydenotot iltaisin klo 17 jälk myös whatsapp).