PK-seudun lentopalloseurojen junioreiden kesäharjoittelu 2019

PuMa-Volley ja muut pääkaupunkiseudun lentopalloseurat järjestävät lentopalloa harrastaville junioreilleen kesäharjoittelua aikavälillä touko-elokuu.  Toiminta sopii 7-16-vuotiaille. Harjoitteiden vaatimustaso sovitetaan pelaajalle sopivaksi iästä ja kokemuksesta riippuen. Osallistujat kirjataan Nimenhuutoon, johon ilmoittaudutaan ja joka toimii ilmoitusvälineenä pelaajille.

Harjoitukset pidetään maanantaisin klo 18 Paloheinän urheilupuistossa ja torstaisin klo 17 (kesäkuussa 17.30) Puistolan urheilukentällä, Koudantie 2. Sisältönä on hyppyjä, voima- ja nopeusharjoittelua, koordinaatiota jne. Maanantaisin käytämme hyväksi Paloheinän hyppyportaita, torstaisin yleisurheiluvälineitä, kuntopalloja jne.

Osallistumismaksu ohjattuun toimintaan on 30 euroa. Puman joukkueilla on mahdollisuus suorittaa joukkuemaksu 100 e, jolloin ko. joukkueen pelaajat saavat osallistua. Tästä on erikseen sovittava Jounin kanssa. PuMan akatemiajoukkueille on maanantaisin aikaisempi harjoitusaika klo 17 ja A-pojille sekä aikuissarjanaisille klo 19.

Tulo osallistumismaksuista käytetään pääkaupunkiseudun yhteisen lentopallokoulutoiminnan ja lajimarkkinoinnin kehittämiseen, jota Jyrki Nurmisen johdolla tehdään ja taustalla on useampi lentopalloseura. Maksu maksetaan PuMa-Volleyn tilille FI43 1406 3000 000275. Käytä viitenumeroa 2 35180 16398.

Lisätietoja: jyrki.nurminen p. 044 0864280 jyrki.nurminen@outlook.com

Nimenhuuto: https://pumanjavanlenkesatreenit.nimenhuuto.com/player?set_active_player_to=1556084

Ilmoittaudun PK-seudun lentopalloseurojen kesäharjoitteluun, järj. Puma-Volley

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuneita

PuMan E-pojat joukkueena

Puman D-pojat joukkueena

PuMan C2-pojat joukkueena

PuMan B-pojat joukkueena

PuMan ED-tytöt joukkueena

PuMan C2-tytöt joukkueena

PuMan B2-tytöt joukkueena

PuMan D-tytöt joukkueena

PuMan B1-tytöt joukkueena

PuMan C1-tytöt joukkueena

PuMan C1-pojat joukkueena

Eemil Henriksson, Milja Henriksson, Axel Dillström, Jooa Havia, Toivo Karttunen, Joona Kivioja ja muita joiden nimi ei julk