PuMa-Volley ry

PuMa-Volley on helmikuussa 1989 perustettu lentopallon erikoisseura, jonka toiminta painottuu  nuorten, 4-18-vuotiaiden, lentopalloharrastukseen. Seura on Suomen Lentopalloliiton ja Etelä-Suomen Liikunta- ja Urheilun (ESLU) jäsen. Nimi PuMa on lyhenne seuran alkuperäisestä toiminta-alueesta, joka määriteltiin akselila Puistola-Malmi.

Seuran toiminta painottuu Pohjois-Helsingin alueelle, missä se tarjoaa laajasti lentopalloilumahdollisuuksia kilpa- ja harrastustasolla - nuorille oman taitotason mukaan. Seura pitää "kotisalinaan" Puistolan Urheilutaloa, koska siellä seuran joukkueilla on eniten harjoituksia.

Seuran tärkein toiminta-alue on nuorisotyö. PuMa-Volley on Suomen suurimpia juniorilentopalloseuroja. Tunnustuksena laadukkaasta työstään seura on saanut Suomen Lentopalloliiton myöntämän Sinettiseuran arvon v. 1996 sekä uudelleen v:na 2002, 2008, 2013 sekä 2017, sekä Helsingin kaupungin vapaaehtoistyön tunnustuksen vuona 2014. Sinetti-järjestelmä on muuttunut vuonna 2018 Tähti-seuraksi. Laadukkaan toiminnan perustana on  joukkueidemme valmennuksesta vastaavat koulutetut valmentajat. Seuran nuoret osallistuvat sekä etelän alueen että SM-kilpasarjoihin vuosittain.

Pyrimme alentamaan aloittamisen kynnystä perustamalla lentopallokouluja ja Easy Sport -kerhoja. Niissä ei edellytetä aikaisempaa kokemusta lentopallossa. Kerhoja järjestetään kaudella 2019-20 eri kouluilla. 4-5-vuotiaille on keskiviikkoisin pyörivät liikkari, 6-8-vuotiaille maanantaisin ja keskiviikkoisin harjoitteleva F-juniorit ja 9-10-vuotiaille löytyy myös aloittavien ryhmät. 10-13-vuotiaille aloittajille on oma lentopallokoulu ja 14-18-vuotiaille harrastusryhmä. Näihin kaikkiin voi tulla myös kesken kauden talvikaudella.

Harrastajamäärän kasvu on lisänyt viime vuosina ryhmien määriä ja siten eritasoisen harrastamisen mahdollisuuksia. Seurassamme toimii sekä kilpailu- että harrastuspolut. Akatemia-joukkueet ovat ensi kauden uutuus. Toivomme, että lentopallosta löytyisi pidempiaikainen ja samalla moniin muihin lajeihin verrattuna edullinen harrastus nuorille. Jatkamme Helsingin liikuntaviraston ja koulujen kanssa  yhteistyötä Easy Sport -iltapäiväkerhojen järjestämisessä ja nuorten tapahtumien organisoinnin apuna.

Kilpatoiminnassa jatkamme tyttöjen lentopallopolun kehittämistä aina 1-sarjatasolle asti. Samoin poikapuolelle luomme kärkitoimintaa, johon poikia saatetaan enenevissä määrin mukaan. Uusina hankkeina aloitti Meidän Valkku -hanke vapaaehtoisvalmennuksen laadun kehittämiseksi ja nuorten valmentajien tueksi syksyllä 2018 ja se jatkuu kaudella 2019-20. Seuramme on alkanut myös pyörittää korkeatasoista leiritystoimintaa Virginie de Carne -akatemian kanssa.

Ilmoittautukaa reilusti mukaan ryhmiin ja tulkaa kokeilemaan lajia. Kysykää lisää!

Jouni Lind, puheenjohtaja ja valmennusvastaava

jouni.lind@saunalahti.fi

p. 050 521 3305
 

PuMa-Volley ry
/co. Lind Rasmuksentie 9, 00730 Helsinki

Yritys- ja yhteisötunnus (YTJ-järjestelmässä)
Y-tunnus 0832270-9

Pankkitili Nordea IBAN FI43 1406 3000 000275
lyhytnumero 140 630-275

Rekisterinumero 152.391