PuMan 1- ja 2-sarjan kesäharjoitusryhmään keväällä avoimet ovet

25.3.2019

Harjoitukset uutta kautta kohden alkavat huhtikuun alussa
Harjoitukset uutta kautta kohden alkavat huhtikuun alussa
Päävalmentaja Gina Rask
Päävalmentaja Gina Rask

PuMa-Volley linjasi tulevan kauden toimintaa naisten 1- ja 2-sarjan osalta. Joukkueet tulevat harjoittelemaan Gina Raskin johdolla kesän läpi yhtenä ryhmänä. Ainakin huhti-toukokuulla ryhmän harjoituksiin on avoimet ovet:

-Kaikki, jotka ovat kiinnostuneet meidän toiminnastamme, ovat aina tervetulleita salille. Emme tule järjestämään erillistä try-out -tilaisuutta vaan ovet ovat meillä aina auki. Tällä tavoin kiinnostuneilla on hyvä mahdollisuus saada tarkka kuva siitä, miten me harjoitellaan, kertoo Gina Rask.

Harjoitukset tulevaa kautta ajatellen alkavat huhtikuun alusta ja jatkuvat näin Juhannukseen asti. Sen jälkeen ryhmällä on omatoimijakso ja yhteisiin harjoituksiin palataan taas heinä-elokuun taitteessa.

-Nuoren pelaajan kehittymisen kannalta iso työ tehdään nyt kesällä. Haluamme ryhmään sellaisia pelaajia, jotka ovat motivoituneita kehittämään itseään ja nostamaan omaa osaamistaan ja kykyjään seuraavalle tasolle, kertoo joukkueen päävalmentaja Gina Rask:

-Viikko-ohjelmassa on kaksi lajiharjoitusta Juhannukseen asti. Sen lisäksi toivon että pelaajat harjoittelevat ja pelaavat mahdollisimman paljon hiekalla. Tämän päälle tulee vielä erillinen fyysinen harjoitus, joka räätälöidään pelaajakohtaisesti sen mukaan mikä on urheilijan kokonaisrasitus ja miten se sopii pelaajan arkirutiineihin.

1-ja 2-sarjan joukkueiden toiminta eriytyy vasta kesän jälkeen. Silloin siirrytään myös kolmen lajiharjoituksen viikkorytmiin. Kolmannesta harjoituksista vastaa pääsosin Virginie De Carne ja hänen ollessa mm. Lounaan alueen aluevalmennustehtävissä valmennuksesta vastaa Seppo Siika-aho. Kesäharjoitusryhmän ohjelmaan kuuluu myös Virginien johtamat leirit toukokuussa ja elokuun alussa.

Harjoitusajat ja -paikat löytyvät joukkueen nimenhuudosta osoitteesta: https://puma1.nimenhuuto.com/events

Lisätietoja: 
Gina Rask, päävalmentaja
gina.rask(a)gmail.com
040 412 0576