Naisten 1-sarja

Uutisia

PuMa voittojen tielle ryminällä - 6 pisteen viikonloppu!

14.10.2018
PuMan naisten 1-sarjajoukkue ei tyytynyt yhteen, vaan otti viikonloppuna kotisalissaan kaksi voittoa ja kuusi sarjapistettä.

PuMalla kotona tuplaviikonloppu

10.10.2018
Ensi viikonloppuna PuMan naisjoukkueella on kaksi kotiottelua, kun ensin lauantaina LP Vampula saapuu Helsinkiin. Sunnuntaina taas Puistolan kotiluolaan asettuu vastustajaksi Puijo Wolley Kuopiosta.

PuMa-Volleyn edustusjoukkue pelaa naisten 1-sarjassa. Seura omaa jo kolmen vuoden kokemuksen sarjasta entisenä HEL Volley 2 -joukkueena ja on siinä tarjonnut merkittävän kehitysalustan nuorille pelaajille. Pelaajista puolet on Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian opiskelijoita ja kuuluvat PuMan A-tyttöjen joukkueeseen.

Päävalmentajana toimii Juho Rajala ja hän on sitoutunut useampivuotiseen kehitysprosessiin, jossa tähtäimenä on liigapaikka aikanaan. Toisena valmentajana toimii Virginie De Carne, entinen Belgian maajoukkuehakkuri ja Euroopan parhaaksi lentopalloilijaksikin tituleerattu lentopalloilija, nykyinen valmentaja. PuMa-Volley seurana omaa maan parhaan valmennuksen noin 50 valmentajalla ja tähtää pelaajien kehittämiseen lentopallopolulla huipputasoon.

Lisätietoja:

Juho Rajala, 0503517931, juica_rajala@hotmail.com

Virginie De Carne, virginie.decarne1@gmail.com

Jouni Lind, 0505213305, jouni.lind@saunalahti.fi

Gina Rask, 0404120576, gina.rask@gmail.com

Hanna-Kaisa Torkkeli, hktorkkeli@gmail.com

Kausikortit​

PuMa Volley myy kausikortteja 1-sarjapeleihin, 50 e kausi. PuMan jäsenille, ml. pelaajat, kausikortti kuuluu jäsenhintaan ja se jaetaan alkusyksyn aikana. Kausikorttitulot käytetään nuoren kehittyvän joukkueen toimintaan. Valtakunnallinen sarja aiheuttaa matka- ja majoituskuluja huomattavasti aikaisempaa enemmän.

Voit tilata alla olevalla lomakkeella kortin kerrallaan. Maksun voi suorittaa useammasta kortista yhdellä suorituksella. Ostohinta maksetaan PuMa Volleyn tilille FI43 1406 3000 000275. Viitteenä käytetään 23518021082. Smartum -liikunta- ja kulttuuriseteleillä voit maksaa paikan päällä. Kausikortti on nimellä varustettu ja henkilökohtainen.

PuMan jäsenten myydessä kausikortteja tuloutushinnasta vähennetään myyntipalkkio.

Kausikortin tilaus:

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Voit maksaa Smartumin setelillä/kortilla