Naisten 1-sarja

Kausikortit​

PuMa Volley myy kausikortteja 1-sarjapeleihin kaudelle 2019-20, 25 e kausi. PuMan jäsenille, ml. pelaajat, kausikortti kuuluu jäsenhintaan ja se jaetaan alkusyksyn aikana. Kausikorttitulot käytetään nuoren kehittyvän joukkueen toimintaan.

Voit tilata alla olevalla lomakkeella kortin kerrallaan. Maksun voi suorittaa useammasta kortista yhdellä suorituksella. Ostohinta maksetaan PuMa Volleyn tilille FI43 1406 3000 000275. Viitteenä käytetään 2 35180 29482. Smartum -liikunta- ja kulttuuriseteleillä voit maksaa paikan päällä. Kausikortti on nimellä varustettu ja henkilökohtainen.

PuMan jäsenten myydessä kausikortteja tuloutushinnasta vähennetään myyntipalkkio.

Kausikortin tilaus:

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PuMa-Volleyn edustusjoukkue pelaa naisten 1-sarjassa. Seura omaa jo neljän vuoden kokemuksen sarjasta ja on siinä tarjonnut merkittävän kehitysalustan nuorille pelaajille. Pelaajista puolet on Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian opiskelijoita ja kuuluvat PuMan A-tyttöjen joukkueeseen.

Päävalmentajana toimii III-tason ja VAT-koulutettu Gina Rask, joka on kuulu maineestaan kehittää pelaajia. Toisena valmentajana toimii Virginie De Carne, entinen Belgian maajoukkuehakkuri ja Euroopan parhaaksi lentopalloilijaksikin tituleerattu lentopalloilija. Gina ohjaa harjoitukset tiistaisin ja keskiviikkoisin, Virginie torstaisin. Virginie vetää lisäksi teemaleirejä ja yksilöohjausta pelaajille. Puman 2-sarjajoukkue toimii 1-sarjajoukkueen farmijoukkueena ja farmipelaajat ovat osittain Ginan ja Virginien valmennuksessa. 2-sarjan päävalmentajana toimii Ville Yliranta. Joukkueet yhdessä antavat hyvän alustan nuorten pelaajien kehittymiseen.

Lisätietoja:

Gina Rask p. 040 412 0576 gina.rask@gmail.com

Ville Yliranta p. 050 307 476 vylir@mets.eu

Yhteyshenkilö ja A-joukkueen valmentaja Jouni Lind p. 0505213305 jouni.lind@saunalahti.fi

 

Voit maksaa Smartumin setelillä/kortilla