Naisten 1-sarja

Tapahtumia

RSS

Uutisia

Kuuma lentisilta Puistolassa

3.2.2019
PuMa-Volley sai sunnuntai-iltana vastaa Raision Urheilijat, jotka saapuivat Puistolaan katkaisemaan pitkää tappioputkeaan. Vaihtelevassa ja osin kuumassakin taistossa vieraat veivät pisteet luvuin 1-3 (17-25,20-25,25-18,27-29).

Raision Urheilijat Puistolaan sunnuntaina 

31.1.2019
PuMa-Volleyn jatkaa kevätkautensa kotipelejä sunnuntaina, kun Raision Urheilijat saapuu klo 16 Puistolaan ottamaan mittaa kotijoukkueesta

Feteco Oy

PuMa-Volleyn edustusjoukkue pelaa naisten 1-sarjassa. Seura omaa jo kolmen vuoden kokemuksen sarjasta entisenä HEL Volley 2 -joukkueena ja on siinä tarjonnut merkittävän kehitysalustan nuorille pelaajille. Pelaajista puolet on Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian opiskelijoita ja kuuluvat PuMan A-tyttöjen joukkueeseen.

Päävalmentajana toimii Juho Rajala ja hän on sitoutunut useampivuotiseen kehitysprosessiin, jossa tähtäimenä on liigapaikka aikanaan. Toisena valmentajana toimii Virginie De Carne, entinen Belgian maajoukkuehakkuri ja Euroopan parhaaksi lentopalloilijaksikin tituleerattu lentopalloilija, nykyinen valmentaja. PuMa-Volley seurana omaa maan parhaan valmennuksen noin 50 valmentajalla ja tähtää pelaajien kehittämiseen lentopallopolulla huipputasoon.

Lisätietoja:

Juho Rajala, 0503517931, juica_rajala@hotmail.com

Jouni Lind, 0505213305, jouni.lind@saunalahti.fi

Hanna-Kaisa Torkkeli, hktorkkeli@gmail.com

Voit maksaa Smartumin setelillä/kortilla