Naisten 1-sarja

Tapahtumia

RSSLisää tapahtumia

Uutisia

Isku syötti PuMan nurin

11.11.2018
Naisten 1-sarjajoukkue matkasi lauantaina Tampereelle Rantaperkiön Iskun vieraaksi. Isku oli lopulta vahvempi luvuin 3-1 erityisesti vahvan syöttöpelinsä ansiosta.

Kuortane otti täydet pisteet PuMan hyvästä vastuksesta huolimatta

6.11.2018
Puistolassa pelattiin poikkeuksellisesti maanantaina naisten ykkössarjaa. Vastakkain 5.11. olivat kotijoukkue PuMa ja Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkue, joka on käytännössä Suomen nuorten maajoukkue. PuMan hyvästä vastuksesta huolimatta Kuortane vei ottelun nimiinsä lukemin 0-3 (17-25, 24-26, 16-25).

PuMa-Volleyn edustusjoukkue pelaa naisten 1-sarjassa. Seura omaa jo kolmen vuoden kokemuksen sarjasta entisenä HEL Volley 2 -joukkueena ja on siinä tarjonnut merkittävän kehitysalustan nuorille pelaajille. Pelaajista puolet on Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian opiskelijoita ja kuuluvat PuMan A-tyttöjen joukkueeseen.

Päävalmentajana toimii Juho Rajala ja hän on sitoutunut useampivuotiseen kehitysprosessiin, jossa tähtäimenä on liigapaikka aikanaan. Toisena valmentajana toimii Virginie De Carne, entinen Belgian maajoukkuehakkuri ja Euroopan parhaaksi lentopalloilijaksikin tituleerattu lentopalloilija, nykyinen valmentaja. PuMa-Volley seurana omaa maan parhaan valmennuksen noin 50 valmentajalla ja tähtää pelaajien kehittämiseen lentopallopolulla huipputasoon.

Lisätietoja:

Juho Rajala, 0503517931, juica_rajala@hotmail.com

Virginie De Carne, virginie.decarne1@gmail.com

Jouni Lind, 0505213305, jouni.lind@saunalahti.fi

Gina Rask, 0404120576, gina.rask@gmail.com

Hanna-Kaisa Torkkeli, hktorkkeli@gmail.com

Feteco Oy

Kausikortit​

PuMa Volley myy kausikortteja 1-sarjapeleihin, 50 e kausi. PuMan jäsenille, ml. pelaajat, kausikortti kuuluu jäsenhintaan ja se jaetaan alkusyksyn aikana. Kausikorttitulot käytetään nuoren kehittyvän joukkueen toimintaan. Valtakunnallinen sarja aiheuttaa matka- ja majoituskuluja huomattavasti aikaisempaa enemmän.

Voit tilata alla olevalla lomakkeella kortin kerrallaan. Maksun voi suorittaa useammasta kortista yhdellä suorituksella. Ostohinta maksetaan PuMa Volleyn tilille FI43 1406 3000 000275. Viitteenä käytetään 23518021082. Smartum -liikunta- ja kulttuuriseteleillä voit maksaa paikan päällä. Kausikortti on nimellä varustettu ja henkilökohtainen.

PuMan jäsenten myydessä kausikortteja tuloutushinnasta vähennetään myyntipalkkio.

Kausikortin tilaus:

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Voit maksaa Smartumin setelillä/kortilla